Naar boven

Emu onderhoudsproducten

Ben je al de trotse eigenaar van een van de Emu buitenmeubels? En gebruik je ze zo fanatiek dat de verf een beschadiging heeft opgelopen? Geen paniek, de Touch Up verfflesjes uit de collectie Emu onderhoudsproducten serie helpen je uit de brand. Het is namelijk zonde een onderbreking te hebben in een van de vele mooie Emu kleuren. Kleur geeft de meubels toch extra karakter. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en een kras is dan ook zo gemaakt. Gelukkig zijn deze verfbeschadigingen zo bijgewerkt met de Touch Up Paint Bottles. Kijk dus goed welke kleur je beschadigde meubelstuk heeft en bestel eenvoudig de verf in dezelfde kleur. Met een paar minuten werk is je meubelstuk weer zo goed als nieuw. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Emu onderhoudt tuinmeubilair

Emu is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in buitenmeubilair. En dat ze een specialist zijn is wel duidelijk. Het merk heeft als streven dat hun assortiment voor elke situatie waar dan ook ter wereld een passend product heeft. Zo willen ze het Italiaanse buitenleven over de wereld verspreiden. Emu staat bekend om functionele, esthetische producten van een hoogwaardige kwaliteit. Een belangrijk onderdeel van hun esthetiek is het diverse en inspirerende kleurenpalet waar het merk mee werkt. Daarbij geloven ze erin dat hun producten heel erg lang meegaan. Om dit aan te moedigen, hebben ze de onderhoudsproducten op de markt gebracht. Mocht er dus een beschadiging komen in de verf van het product, dan kun je deze nu met een handig kwastje bijwerken. Zo blijft de door jou gekozen kleur voor altijd stralen.

Emu werkt weg met zijn onderhoudsproducten

De Emu Touch Up verfflesjes zijn heel makkelijk te gebruiken. Eigenlijk werkt het net als nagels lakken, maar dan zonder de uitdagingen van het fysieke lichaam. Zorg dat je goed bij de beschadigde plek kunt en de handeling is zo gedaan. Het kleine kwastje zorgt ervoor dat je heel secuur te werk kunt gaan. Wanneer je de overtollige verf op het kwastje afstrijkt aan het verfpotje, zal je zien dat je ook geen last hebt van druppels of andere oneffenheden. Je stoel of tafel is weer zo goed als nieuw. Dus had je een tuinset gekocht in de kleur dark green 75 en is deze beschadigd? Bestel de bijpassende Touch Up Paint Bottle 12 ML Dark Green 75 en werk het plekje snel weg. Zo lijkt het jarenlang alsof je net een nieuwe tuinset hebt gekocht.

Emu onderhoudsproducten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu onderhoudsproducten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.