Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Over Emu

Het Italiaanse Emu heeft een duidelijke missie: het verrassen van de wereld met frisse, innovatieve tuinmeubelen die de sfeer van het Italiaanse buitenleven naar alle uithoeken van de wereld brengen. De tuinmeubelen van Emu worden geproduceerd met een grote aandacht voor de esthetiek, functionaliteit, kwaliteit en respect voor het milieu. En daar zijn ze bij Emu heel goed in, want ze hebben al meer dan 65 jaar ervaring. Gedurende die jaren is Emu samenwerkingen aangegaan met verschillende toonaangevende ontwerpers, zoals Arik Levy, Paola, Navone, Jean Marie Massaud, Stefan Diez, Jean Nouvel, Samuel Wilkinson en Patrick Norguet. Het resultaat? Dat zijn luxe tuinmeubelen die enerzijds geschikt zijn voor een tal van settingen en anderzijds gemaakt zijn met de grootste technische expertise en het gebruik van de beste materialen.

Een Italiaans tuinset

Ook voor wie op zoek is naar een klassieke tuinset biedt de Emu Shine collectie stijlvolle en slimme oplossingen. Zo biedt de Shine Teak uitschuifbare tuintafel 292x100 de mogelijkheid om jouw tafel uit te breiden op momenten dat het wat drukker wordt terwijl je hem fijn klein kunt houden wanneer je alleen wilt genieten van het uitzicht in jouw tuin. Designer Arik Levy ontwierp voor deze tafel ook een set bijpassende stoelen. De Shine Armchair tuinstoel is, net zoals de Shine Teak uitschuifbare tuintafel 292x100, gemaakt van licht aluminium en afgewerkt met hout voor een landelijke touch. Daarom zijn ze samen het perfecte paar om de sfeer van het Italiaanse buitenleven naar ons koude kikkerlandje te brengen.

Emu Shine bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Shine collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.