Naar boven

Emu statafels buiten

Met de Emu statafels voor buiten wordt het een heus feest onder het genot van een drankje en een hapje in dat overheerlijke zonnetje. Verbeeld je eens in dat het een onverwacht lekkere zomerse dag is geweest. Iedereen bracht de hele dag door in de tuin. Hoe lekker is het dan om ook buiten te eten met vrienden of familie. Daar hoort een goede (sta)tafel bij en dan hebben we het over de Yard Counter Ash statafel buiten 180x70 van Emu: hij laat je verbeeldingen uitkomen. De kwaliteit van deze buitenstatafel is erg goed. Het blad is van essenhout en heeft een warmtebehandeling gehad waardoor het de warmste dagen aan kan. Al nieuwsgierig wat deze collectie buitenstatafels van Emu jou nog meer kan bieden? Bekijk dan het complete aanbod en laat je verbazen door het prachtige tuindesign.

Actie: Cone Small tafellamp LED van Emu cadeau

Bij besteding van € 750 of meer aan producten van Emu ontvang je de Cone Small tafellamp LED van Emu (t.w.v. € 111,90) cadeau.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Emu tuinmeubeldesign

Het Italiaanse merk Emu is sinds 1951 de specialist op het gebied van tuinmeubels. Het merk heeft een dergelijk en tijdloos karakter. Emu is bekend geworden door hun prachtdesign voor buiten, maar ook door de door hun bedachte methode om staal te bedekken met een laagje plastic. Hierdoor is het materiaal zo sterk dat ze gemakkelijk allerlei soorten weersomstandigheden kunnen doorstaan. De succesvolle techniek wordt nog steeds toegepast. De producten hebben een bescheiden prijskaartje wat een extra pluspunt oplevert. De items zijn in leuke, frisse kleuren beschikbaar en dat geldt ook voor de Emu Yard Counter statafel buiten 120x70. De buitenstatafel is 18,5 kilogram en kan zelf een gewicht dragen van 200 kilogram. Hierdoor kun je hem eenvoudig verplaatsen. De zes verschillende vrolijke kleuren zijn klaar om te stralen in de zon.

Gegarandeerd geluk met Emu statafels voor buiten

De handige en leuke tuinmeubelen van Emu maken het niet onlogisch dat op veel terrassen en in veel tuinen de ontwerpen te vinden zijn. De artikelen gaan ook jarenlang mee en dat betekent dat het gegarandeerd een goede investering is. De Emy Yard Counter serie is ontworpen door Stefan Diez. De statafels voor buiten zijn helemaal zo ontworpen dat de kenmerken van het merk te zien zijn. Een strak design met een tijdloos karakter. De statafels moeten mensen samenbrengen in de heerlijke buitenlucht. Voor zowel een zakelijke als privéomgeving: de statafel past in elke ruimte en pikt de juiste sfeer op. Ideaal voor een tuinfeest met de mensen om je heen die je lief hebt.

Emu statafels buiten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu statafels voor buiten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.