Extremis Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33

pin to pinterest 1 / 14 pin to pinterest 1 / 14 € 883 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Extremis Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33 is ontworpen door Hsu-li Teo en Stefan Kaiser.

De Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33 van Extremis wordt gemaakt van naturelkleurig hout. De witte staven worden van fiberglas gemaakt. De wand heeft een breedte van 33 centimeter, een lengte van 66 centimeter en een hoogte van 182 centimeter. Hij weegt 20 kilo.

Specificaties

Afmetingen: (l) 65 x (b) 33 x (h) 5 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Hout
Garantie: 1 jaar
Merk: Extremis
Downloads: Productinformatie
Montagehandleiding
Ontwerper: Hsu-li Teo
Herkomst: België
Productsoort (filter): Extremis scheidingswanden
Productfamilie: Extremis Sticks

Rick van Flinders vertelt:

Rick van Flinders vertelt:

De Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33 combineert fantastisch met de andere gelijknamige scheidingswanden van Extremis. Met deze vorm kun je allerlei patronen creëren, van een golvende lijn, een ronde hoek of een halve cirkel. Je kunt zelfs een hele cirkel maken met 12 van deze wanden; die heeft dan een diameter van 200 centimeter. Misschien iets voor in een hotel of restaurant, of zelfs voor in een grote woonkamer.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8

Tips, advies en trends

Woontrend: Natuurlijke materialen Woontrend: Natuurlijke materialen Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet. Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Meer inspiratie

Meer uit de Sticks serie

Logo van Extremis

Extremis staat bekend als trendsetter wanneer het gaat om buitenmeubilair. Het Belgische designmerk wil echter veel meer zijn dan een meubellijn alleen. Met hun producten richten zij zich op een ware levensstijl die erop gericht is mensen samen te brengen om van het leven te genieten. En dat lekker in de buitenlucht, wat wil je nog meer? De Extremis parasols geven je in elk geval schaduw die je op sommige momenten goed kunt gebruiken. En dat terwijl het ondertussen een genot is om naar ze te kijken. Het zijn net kunstwerken, maar dan wel heel functioneel. Ook kun je gerust je familie en vrienden uitnodigen voor een fijne barbecue of een heerlijke borrel. Extremis heeft namelijk picknicktafels in verschillende groottes, designs en kleuren waardoor er vast een exemplaar bijzit die je mooi vindt. Welk meubel zie jij graag buiten staan?

147 Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33

Hartelijk dank, Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33 is toegevoegd aan je winkelwagen.

Betalen