Extremis Captain

Het model van het kuipje van de stoelen uit de Extremis Captain serie is geïnspireerd op de bestuurderstoel van een jacht. Vandaar dat deze serie de naam Captain heeft meegekregen. Deze, vaak riante, stoelen hebben altijd goede armleuningen en een vrije ruimte tussen het zitvlak en de rugleuning. Dit laatste is vertaald in het ’gat’ in het kuipje. Een element dat bij een buitenstoel goed van pas komt. De serie heeft twee verschillende modellen waar de Captain Sliding tuinstoel wit er een van is. Deze stoel is overigens ook in de kleur zwart verkrijgbaar. Het comfort van de stoel verhoogt de kans op lange zomeravonden. Het verhoogt trouwens ook de kans dat de stoel binnen gebruikt zal worden, want de kapitein van een jacht zit immers ook binnen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Extremis sinds 1994

Dit Belgische merk is in 1994 opgericht door Dirk Wynants uit de wens het mogelijk te maken zijn eigen ideeën te realiseren. Het eerste product werd zo’n succes dat het hem is gelukt dit uit te bouwen tot een volledig merk dat inmiddels internationale bekendheid kent en verschillende prijzen op zijn naam heeft staan. Inmiddels heeft Extremis een uitgebreide collectie met buitenmeubilair en -accessoires die ze zelf tools voor samenzijn noemen. Wat is er fijner dan samen genieten in de buitenlucht? Het merk probeert zo de levenskwaliteit van de consument te verbeteren. Ook aan de levenskwaliteit van het milieu wordt gedacht, want de producten worden met eerbied voor eco-efficiënt materiaalgebruik in België geproduceerd. Wanneer je plaatsneemt in een van de Captain stoelen van Extremis kan het echte genieten meteen beginnen.

Met Extremis Captain aan de bar

De bestuurdersstoel van een jacht is vaak in hoogte te verstellen, van normale zithoogte naar de hoogte van een gemiddelde barkruk. Ook dit heeft voor inspiratie binnen het ontwerpproces gezorgd. De serie bevat namelijk ook een hoge stoelvariant in twee verschillende kleuren. We hebben het dan over de Captain's Sliding barkruk buiten zwart of de Captain's Sliding barkruk buiten wit. Heb je een buitenkeuken in je tuin gebouwd met daarbij een buitenbar, of ben je op zoek naar barkrukken voor op het terras van je café of restaurant? Deze simplistische variant staat werkelijk overal. En nog belangrijker: ze zitten heel erg lekker. Waar een barkruk vaak enkel voorzien is van een zitvlak, heeft deze ook een rugleuning en armleuningen. Met deze krukken is de bar voortaan iedereens favoriete plek.

Extremis Captain bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Captain collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.