Extremis Virus

De picnic sets komen in vele soorten en maten voor, maar de Extremis Virus variant is misschien wel de meest multifunctionele van allemaal. Er is een versie voor buiten (met het geperforeerde tafelblad) en een versie voor binnen, van 2-zits tot en met 5-zits, en dat in alle kleuren van de regenboog. In beide versies zijn de picnic sets verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, earth, zijdegrijs, groen, rood en hemelsblauw. Op aanvraag is zelfs een kleur naar keuze mogelijk. Deze tafels met de krukjes er aan vast zijn de perfecte manier om een ruimte op een speelse en aantrekkelijke wijze te vullen. Maar niet alleen grote ruimtes knappen enorm op van deze picnic sets, ook aan de kleine stadsbalkons is gedacht met de Extremis Virus Outdoor picnic set 2-zit. Hoe handig dat je met één meubel meteen klaar bent.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Extremis design

Het Belgische Extremis specialiseert zich in buitenmeubels van hoogwaardige kwaliteit. Dit merk is in 1994 opgericht door de heer Dirk Wynants. Hij wilde graag zijn eigen ontwerpideeën realiseren. Zijn grootste succes was misschien wel de Gargantua tuintafel waar het allemaal mee begon. Los van het feit dat hij de eigenaar is van dit bedrijf, heeft hij ook een eigen ontwerpstudio. Kenmerkend voor de producten van Extremis is het topdesign, de materialen van hoogstaande kwaliteit en de ethisch verantwoorde manier van produceren. Bij Extremis doen ze er alles aan om als bedrijf zo efficiënt mogelijk te werk te gaan door de transportvolumes en het afval te beperken. Voor welk product van Extremis je ook kiest, je doet hoe dan ook een aankoop voor het leven.

Extremis Virus set: multifunctioneel en wonderschoon

Er is een Extremis Virus picnic set bij elke soort bijeenkomst van mensen te bedenken. In de stemming voor een dubbeldate? Nodig je vrienden uit voor een gezellige avond aan de Virus Outdoor picnic set 4-zit. En met de Virus Outdoor picnic set 5-zit heb je geen vijfde wiel aan de wagen meer. Extremis voelde zich schuldig naar die ene vriend of vriendin die altijd zonder date komt, maar wel een hoop plezier brengt. Iedereen is gelijk aan een ronde tafel! Je bent er vast al achter, maar eigenlijk biedt deze collectie van Extremis voor elk(e) gezelschap en gelegenheid wel een passende tafel die jou graag voorziet van een functioneel prachtstuk.

Extremis Virus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Virus serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.