EYYE design

Designlabel EYYE is van Nederlandse bodem en valt onder de Dutch Quality Group. Van deze collectie meubels gaat menig hart sneller kloppen en dat is niet gek. Hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en aantrekkelijke prijzen maken dat je jarenlang plezier hebt van bijvoorbeeld een bank uit deze collectie. En dat is precies wat je mag verwachten van designlabel EYYE. Het leuke aan EYYE is dat ze jonge Nederlandse ontwerpers de kans geven om zich te ontplooien door fraaie ontwerpen te realiseren. Ontwerpen die de klassiekers van de toekomst gaan vormen. Het is niet zomaar een Nederlands merk, maar een merk die alle designproducten in Nederland ontwerpt en produceert. De combinatie van prachtontwerpen met innovatieve technieken zorgt ervoor dat zij zich weten te onderscheiden van de massa.

Verschillende soorten en maten: EYYE banken

Door het ruime aanbod, vind je vast een bank die past bij jouw smaak. Ga je voor een hoek of een recht model bijvoorbeeld? In de EYYE Cella collectie vind je beide ontwerpen. De ontwerper van deze collectie heeft aan alle gezinsgroottes gedacht. Zo heb je de keuze uit een 4-zits, 3-zits, 2,5-zits of 2-zits. Los daarvan kun je de bank nog comfortabeler maken met een bijpassende poef in verschillende groottes. De EYYE Etcetera collectie staat in het teken van stoffen en leren uitvoeren. Zo is de EYYE Etcetera bank 2-zits 1-arm (2 keer) hoekbank een mooie stoffen bank, terwijl de leren EYYE Etcetera 3-zits bank zorgt voor een stoere look in je woning. Naast het materiaal zit er ook verschil in grootte en soort. Met EYYE banken kun je dus eigenlijk alle kanten op.

EYYE banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle EYYE banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van EYYE veilig en vertrouwd online bestelt.