Naar boven

EYYE Bookblock

Boekenliefhebbers worden op slag verliefd op de EYYE Bookblock collectie. De Bookblock bijzettafel is daar een mooi voorbeeld van. Dit is een boekenrek en bijzettafel in één. In de uitsparingen kan je al jouw favoriete boeken tentoonstellen, maar ook tijdschriften of schrijfblokken berg je hier makkelijk in op. Voor wie een grote collectie aan boeken en tijdschriften heeft, is de Bookblock 51 bijzettafel perfect. In deze bijzettafel heb je plek voor maar liefst zeven exemplaren. Heb jij al een idee welke je er gaat neerleggen? De Bookblock 38 bijzettafel is ideaal voor als je een iets kleinere bijzettafel zoekt voor bijvoorbeeld naast je favoriete fauteuil. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

EYYE design

Bij het Nederlandse designlabel EYYE draait het om mooie designs, de beste materialen en jong talent een kans geven. De producten van EYYE zijn net zo waardevol als designklassiekers, maar dan iets vooruitstrevender. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans om hun dromen waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. De producten van het designlabel zijn innovatieve meubels met een eigentijdse look en een design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur die zich onderscheidt van de massa. In het assortiment van EYYE vind je banken, fauteuils en woonaccessoires die zorgen voor een persoonlijk detail in elk interieur. Welk product je ook bestelt, alle meubels en accessoires van EYYE zijn gemaakt van de beste materialen en zijn gegarandeerd de klassiekers van de toekomst.

De stijlvolle EYYE Bookblock bijzettafel

Afhankelijk van hoe je het EYYE Bookblock neerzet, vervult hij de rol van een boekenrek, een bijzettafel of simpelweg allebei. Rechtop kun je in de uitsparingen al jouw favoriete boeken kwijt terwijl dit product juist in een platte bijzettafel verandert als je hem ondersteboven neerzet. Zet de EYYE Bookblock bijzettafel op zijn zij als je een combinatie van beide wilt. Aan de bovenkant heb je nu ruimte om bijvoorbeeld een kop thee of koffie neer te zetten terwijl je aan de zijkant genoeg plek hebt voor meerdere tijdschriften, leesboeken, tekenblokken en reisgidsen. Het speelse effect van de bijzettafel wordt versterkt door de verschillende diktes bamboe die in het design zijn verwerkt.

EYYE Bookblock bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten uit de EYYE Bookblock collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.