Design van EYYE

EYYE is een designmerk van Nederlandse bodem. De mooie dessins, kwalitatief hoogwaardige materialen en jong talent zijn kenmerkende aspecten van EYYE. Leuk om te weten: dit jonge designlabel geeft jonge Nederlandse ontwerpers de kans om zich te ontplooien en hun droom na te jagen. De collectie bestaat uit onder meer banken, bijzettafels, poefs, dienbladen, hockers, kussens en stoelen. Zo heb je genoeg keuze om jouw woning in te richten met een of meerdere producten van EYYE. Door de eigentijdse look weten de producten je elke keer weer te verrassen. De dessins onderscheiden zich overduidelijk van de massa. Uiteindelijk maakt het niet uit voor welk product je ook kiest, want een klassieker van de toekomst haal je zeker in huis.

EYYE Confetti bijzettafels: van klein naar groot

De drie Confetti bijzettafels moeten wanneer ze bij elkaar gegroepeerd staan een eenheid vormen. Dit is gerealiseerd door een functionele en decoratieve uitsparing in het tafelblad zodat de verschillende Confetti tafels snel en makkelijk in elkaar kunnen worden geschoven. Losjes of juist dicht op elkaar, twee of drie: je kunt echt spelen met deze collectie. Een fijn detail is het contrast in materialen: metaal en eikenhout dat niet alleen elkaar maar ook het ontwerp versterkt. De Confetti bijzettafels zijn geschikt voor in elke woonkamer en voor elke interieurstijl. Je kunt kiezen voor alle drie de tafels, maar je kunt ook een enkele Confetti bijzettafel 39 gebruiken om een kop koffie op te zetten. Of je gebruikt de hogere EYYE Confetti bijzettafel 43 als nachtkastje, met de Confetti collectie kan het allemaal.

EYYE Confetti bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten uit de EYYE Confetti collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

EYYE
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur