EYYE design

EYYE is een Nederlands merk dat onder de Dutch Quality Group valt. Door de stijlvolle designs valt dit merk goed in de smaak met haar collecties. En elk designstuk uit hun assortiment kenmerkt zich door een aantal standaardeigenschappen: flexibiliteit, hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijk prijskaartje. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Zo mag je van EYYE een designproduct verwachten waar je jarenlang plezier van hebt. Leuk om te weten: dit merk geeft jonge ontwerpers de kans om zich te ontwikkelen en met de mooiste ontwerpen te komen voor EYYE. En dat zijn niet zomaar ontwerpen, maar stukken die de klassiekers van de toekomst gaan worden. Innovatieve technieken, prachtige ontwerpen en een divers ontwerpersteam maakt dat EYYE zich onderscheidt van anderen.

Handige en comfortabele EYYE poefs

Van een EYYE poef mag je verwachten dat hij multi-inzetbaar is en jou het comfort geeft dat je verdient. De grootste poef uit hun collectie is de EYYE Cella poef 98x98. Zoals de naam je vast al doet vermoeden, heeft deze poef een lengte en breedte van 98 centimeter en gaat 43 centimeter de hoogte in. Zo heeft hij de perfecte hoogte als voetensteun, maar vergoot je ook simpelweg het zitoppervlak van een bank door deze ertegenaan te zetten. Ben jij toevallig in het bezit van een Etcetera bank? Dan vormt de EYYE Etcetera poef 89x60 een passende aanvulling. Ook zonder deze bank vormt de poef een prima aanvulling in menig interieur.

EYYE poefs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle EYYE poefs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.