EYYE tafels

In de collectie tafels van EYYE vind je een prachtige en uitgebreide reeks tafels die ontworpen en geproduceerd zijn in het kikkerlandje Nederland. Voor het ontwerpen van deze tafels kozen ze bij EYYE voor aanstormend Nederlands talent, hoogwaardige materialen en innovatieve technieken. Dit is niet alleen goed voor het milieu en de prijs, maar zorgt ook voor een hoop flexibiliteit. Zo wordt het in deze collectie al gauw duidelijk dat de mogelijkheden en variaties eindeloos zijn. In de tafelcollectie van EYYE vind je bijzondere bijzettafels en veelzijdige eettafels. Met een ruime keuze in afmeting, materiaal en afwerking is er altijd wel een tafel die bij jou en jouw interieur past. Welke tafel heeft je voorkeur?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

EYYE: van Nederlandse bodem

EYYE is een bijzonder bedrijf dat jonge, Nederlandse ontwerpers een podium en de kansen geeft om zichzelf te ontplooien. Deze ontwerpers ontwerpen zo de Dutch design klassiekers van de toekomst en inspireren daarmee de volgende generaties. Bij EYYE werken ze met hoogwaardige materialen en innovatieve technieken met als doel meubels en accessoires te ontwerpen en te ontwikkelen die zich onderscheiden van de massa. Het is daarom bij EYYE vaak ook mogelijk om een design naar smaak aan te passen. EYYE valt onder de Dutch Quality Group die je ervan verzekerd dat ieder product gemaakt is van de beste materialen en via de modernste technieken. Alle producten van EYYE worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor de prijs.

De tafelkeuze bij EYYE is reuze

In de collectie tafels van EYYE valt op dat er zo ontzettend veel keuze is. Neem bijvoorbeeld een eettafel van EYYE. Misschien lijkt het alsof de tafels allemaal hetzelfde zijn, maar het verschil zit hem in de details. Naast de verschillende formaten, houtsoorten en onderstellen zijn er ook veel verschillen in de afwerking te vinden. Zo zie je bij de EYYE Rix tafel 200x90 met stub hoeken dat het tafelblad een andere afwerking heeft in de hoeken. Vergelijk het maar eens met de Axxe tafel 200x90 met rechte hoeken, exclusive eikenhout of met de Rixx tafel 200x90 met radius hoeken. Ons advies is: kijk eerst naar de maat, dan naar de houtsoorten en onderstellen en vervolgens naar de afwerking in het tafelblad. Zo weet je zeker dat de tafel bij jou en jouw interieur past.

EYYE tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle tafels van EYYE kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij EYYE. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.