Naar boven
Sorteren op

1-36 van 54 producten

Designtapijten van Lisbet Friis

In 2013 werden de tapijten van ontwerpster Lisbet Friis gepresenteerd door Fabula Living. Haar passie voor textiel spreekt uit de vrolijkmakende tapijten. Ter inspiratie ging ze naar Turkije om de traditionele Oosterse technieken te observeren. Toen kwam vanzelf het verlangen om de oude technieken te combineren met de Scandinavische stijl. Het resultaat is een serie tapijten die opvallend modern aanvoelen. Met het Poppy tapijt, Gimle tapijt of Rosemary tapijt maak je elke woonkamer in een handomdraai gezellig. Maar naast die Scandinavische stijl, is er ook ruimte voor kleur. Door de samenwerking met Lisbet Friis zijn er verschillende tapijten aan het assortiment toegevoegd die wat extra kleur toevoegen in het palet van Fabula Living.

Optimaal genieten van Fabula Living tapijten

Om jarenlang plezier te hebben van de voerkleden van Fabula Living, raden we je aan de tapijten eens in de zes maanden om te draaien en niet in direct zonlicht te leggen. Vlekken aan de oppervlakte wrijf je rustig schoon met een vochtig doek. Wil je hem weer helemaal als nieuw hebben? Dan kun je je tapijt het best laten reinigen bij een professionele stomerij. De tapijten zijn er in verschillende formaten waardoor je vast een exemplaar in deze collectie vindt die past bij jouw wensen. Kleur of geen kleur? Drukke patronen of rustige patronen? Het ontwerpersteam van Fabula Living heeft overal aan gedacht. Zo ook aan de verschillende interieurstijlen. Succes gegarandeerd als je deze collectie ziet. En met deze tips blijft je tapijt heel mooi!

Fabula Living bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fabula Living. Dat betekent dat wij alle Fabula Living producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Fabula Living gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.