Fabula Living Fenris

De tapijten uit de Fabula Living Fenris collectie gaan terug naar de basis. De tapijten bestaan uit slechts twee materialen: één kant is gemaakt van wol en de andere van katoen. De wol is niet geverfd waardoor het tapijt een natuurlijke uitstraling behoudt. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is het Fenris tapijt 170x240 offwhite/grijs met zijn bescheiden afmetingen erg geschikt voor in het midden van bijvoorbeeld een zithoekje terwijl het Fenris tapijt 200x300 offwhite/grijs met zijn imposante verschijning een blijvende indruk kan achterlaten in het midden van de woonkamer. De werkelijke afmetingen van jouw Fabula Living Fenris tapijt kunnen lichtelijk afwijken van de aangegeven afmetingen. Hierbij moet je denken aan een paar centimeter. Dat komt doordat de kleden allemaal met de hand vervaardigd zijn. Elk exemplaar is dus uniek!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Fabula Living

Fabula Living is al jaren beroemd om haar tapijten. Deze worden namelijk gemaakt door middel van traditionele technieken en écht vakmanschap. Daarom zijn de tapijten van Fabula Living van onovertroffen kwaliteit. Fabula Living heeft als doel om méér te maken dan een ‘gewoon’ tapijt. Ze wilt met elk kleed een verhaal vertellen. Daarom wordt elk exemplaar met de hand geweven en worden de materialen zoveel mogelijk intact gehouden. Zo zie je de unieke levensloop van de materialen van jouw tapijt terug in jouw huis. En dat kan een interessante levensloop zijn, want de tapijten van Fabula Living worden gemaakt op verschillende plekken over de hele wereld. Zo zijn de tapijten uit de Fabula Living Fenris collectie gemaakt in Nieuw-Zeeland en maakt Fabula Living ook regelmatig gebruik van de Indiase expertise op het gebied van het vervaardigen van tapijten.

Het zwarte schaap van de familie

Gaat jouw voorkeur uit naar een tapijt met een scherp contrast tussen de gebruikte kleuren? Ook dan ben je bij de Fabula Living Fenris collectie aan het juiste adres. Het Fenris zwart/naturel tapijt is namelijk gemaakt van wol van witte én zwarte schapen. Deze twee soorten wol zijn op zo’n manier door elkaar geweven dat er een interessant en karakteristiek zigzagpatroon ontstaat waar je naar kunt blijven kijken. Omdat dit exemplaar ook nog eens verkrijgbaar is in verschillende formaten, is de kans groot dat jij ook in jouw huis nog een plekje vrij hebt voor deze bijzondere Fenris. Waar ga jij hem neerleggen?

Fabula Living Fenris bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fabula Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fabula Living Fenris collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.