Naar boven

Over Fabula Living

Fabula Living is al jaren beroemd om haar tapijten. Deze worden namelijk gemaakt door middel van traditionele technieken en écht vakmanschap. Daarom zijn de tapijten van Fabula Living van onovertroffen kwaliteit. Fabula Living heeft als doel om méér te maken dan een ‘gewoon’ tapijt. Ze wilt met elk kleed een verhaal vertellen. Daarom wordt elk exemplaar met de hand geweven en worden de materialen zoveel mogelijk intact gehouden. Zo zie je de unieke levensloop van de materialen van jouw tapijt terug in jouw huis. En dat kan een interessante levensloop zijn, want de tapijten van Fabula Living worden gemaakt op verschillende plekken over de hele wereld. Zo zijn de tapijten uit de Fabula Living Fenris collectie gemaakt in Nieuw-Zeeland en maakt Fabula Living ook regelmatig gebruik van de Indiase expertise op het gebied van het vervaardigen van tapijten.

Het zwarte schaap van de familie

Gaat jouw voorkeur uit naar een tapijt met een scherp contrast tussen de gebruikte kleuren? Ook dan ben je bij de Fabula Living Fenris collectie aan het juiste adres. Het Fenris zwart/naturel tapijt is namelijk gemaakt van wol van witte én zwarte schapen. Deze twee soorten wol zijn op zo’n manier door elkaar geweven dat er een interessant en karakteristiek zigzagpatroon ontstaat waar je naar kunt blijven kijken. Omdat dit exemplaar ook nog eens verkrijgbaar is in verschillende formaten, is de kans groot dat jij ook in jouw huis nog een plekje vrij hebt voor deze bijzondere Fenris. Waar ga jij hem neerleggen?

Fabula Living Fenris bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fabula Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fabula Living Fenris collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fabula Living Fenris gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Fabula Living
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad