Naar boven
Sorteren op

1-36 van 54 producten

Fabula Living design

Het Deense Fabula Living heeft zich gespecialiseerd in de productie van tapijten. En elk van die tapijten moet dat kenmerkende Scandinavische gevoel opwekken. Het bijzondere aan de tapijten van Fabula Living is toch wel dat ze stuk voor stuk met de hand geweven zijn in India. Maar waarom zijn de tapijten van Fabula Living zo succesvol? Bij Fabula Living hechten ze enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom zoeken zij de beste materialen uit voor elk nieuwe ontwerp en hiervoor gebruiken ze traditionele weeftechnieken. Hierdoor wordt elk tapijt een prachtexemplaar waar je jarenlang plezier van hebt. Een deel van de collectie bestaat uit tapijten van Lisbet Friis. Deze serie tapijten zijn in 2013 toegevoegd door Fabula Living. Kenmerkend voor haar tapijten zijn wel de vrolijke ontwerpen en kleuren in combinatie met haar passie voor textiel.

Echte sfeermakers: Fabula Living tapijten

Je hebt de keuze uit verschillende soorten tapijten: wollen, katoenen en kelim. Los daarvan mag het wel duidelijk zijn dat elk kleed zorgt voor extra sfeer in je woning. In welke ruimte dan ook. De Fabula Living Tanne collectie bestaat uit een stel neutraalgekleurde tapijten die zich in elk interieur thuis voelen. Dat rustige, minimalistische tintje uit Scandinavië zie je ook direct terug in deze ontwerpen. Het verschil zit hem vooral in het patroon. Neem maar eens een kijkje in de Fabula Living Heimdal collectie en dan is dat het eerste wat je opvalt. En dat geldt net zo goed voor de Fenris collectie van dit merk. Stuk voor stuk hebben de Fabula Living tapijten een elegante, rustgevende uitstraling, maar zijn toch net even wat anders.

Fabula Living tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fabula Living. Dat betekent dat wij alle Fabula Living tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fabula Living Tapijten gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.