Milieuvriendelijk met Farrow & Ball

Het merk Farrow & Ball is opgericht door John Farrow en Richard Ball in 1946. De rijke geschiedenis is simpelweg de kracht van het bedrijf geworden. Het merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Met milieuvriendelijke verfformules en recyclebare materialen probeert het merk de impact op de aarde te verminderen zonder dat het ten koste gaat van de geleverde kwaliteit. Al het papier dat wordt gebruikt is afkomstig uit duurzame bossen en wordt op een verantwoorde manier in kleine hoeveelheden gefabriceerd. Wanneer het papier wordt gedrukt doen zij dat met hun eigen verf op waterbasis zonder vinyl. Van het begin tot het eind produceert Farrow & Ball milieuvriendelijk. Het merk is niet dichtbij huis gebleven, want ondertussen hebben ze vestigingen over de hele wereld.

Behang van Farrow & Ball voor elke ruimte

Soms kan het best een opgaven zijn om behang uit te kiezen. Vooral als er zoveel keus is. Het Engelse designlabel heeft een veelzijdig behangassortiment met verschillende kleuren en patronen. Geef je muur wat extra karakter met bijvoorbeeld het Farrow & Ball Samphire behang. Dit behang is geïnspireerd op de zeekraalplant. De zeekraal is te vinden aan de Britse kustlijn en geeft het behang een fascinerend patroon. Van een afstandje is het een klein en prikkelend patroon dat sfeer toevoegt aan je interieur. Toch iets dichterbij het platteland in plaats van de kust? Bekijk dan eens het Farrow & Ball Feathergrass behang dat voor een ontspannen sfeer in huis zorgt. Wanneer je naar het behang staart, droom je vanzelf even weg naar een rustgevende zomerdag in de weilanden.

Farrow & Ball behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij al het Farrow & Ball behang kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.