Farrow & Ball primer en undercoats

Om jouw verf nóg mooier tot zijn recht te laten komen is een Farrow & Ball primer of undercoat onontbeerlijk. Omdat de primer van Farrow & Ball is voorzien van dezelfde rijke pigmenten als de Farrow & Ball verf, zorgt hij er niet alleen voor dat de verf veel langer meegaat, maar ook dat de kleur een stuk intenser oogt. De Farrow & Ball primer kun je, afhankelijk van de mate waarin je hem verdunt, ook gebruiken als undercoat. Dat betekent dat je er ook een geverfde muur mee kunt overschilderen zodat de voormalige kleur van de muur niet door jouw nieuwe tint Farrow & Ball verf heen schemert. Nieuwsgierig welke Farrow & Ball primer bij jouw eisen past? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Farrow & Ball

Voor de oprichting van Farrow & Ball gaan we heel wat jaren terug de geschiedenis in. We hebben het over 1946 waarin John Farrow & Richard Ball ervoor kozen om dit prachtige verfmerk op te zetten. Dat laat zien dat ze al ruim zeventig jaar verf produceren in maar liefst 132 kleuren en ondertussen een rijke historie hebben opgebouwd. Al hun producten komen telkens weer op dezelfde wijze tot stand middels de formule die ze keer op keer inzetten. Hierdoor zijn de kleuren intens mooi en begrijp je ook direct waarom een overtocht naar Engeland de moeite waard is om het assortiment aan te vullen met producten van dit Britse merk. En om het resultaat nog mooier te maken, gebruik je een Farrow & Ball primer die goed bij jouw tint past.

Farrow & Ball primer voor verschillende kleuren

Om tot het fantastische resultaat te komen, is de Farrow & Ball primer die je aanschaft afhankelijk van de kleur verf die je hebt gekocht. Zo is er een primer voor donkere tinten, witte en lichte tinten, neutrale tinten en rode en warme tinten. En elk zorgen ze ervoor dat jouw kleur verf fraai uit de hoek komt. De egale, intense kleur verkrijg je door gebruik te maken van de Farrow & Ball Primer en Undercoat die zowel geschikt is voor de muur als je plafond. Door dit te combineren met de verfkleur die je hebt, kom je tot het resultaat waar je je ogen maar moeilijk vanaf kunt houden. Goed om te weten: door het gebruik van de Primer en Undercoat weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van de plek waar je het hebt aangebracht.

Farrow & Ball primer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij elke Farrow & Ball primer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Farrow & Ball en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Farrow & Ball. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Farrow & Ball producten veilig en vertrouwd online bestelt.