Fast barkrukken buiten

Met een van de Fast barkrukken voor buiten haal je eigenlijk ware kunstwerken in je tuin, op je balkon of op je terras. Kijk namelijk maar eens goed naar de zitoppervlakten. Door het prachtige design is het niet alleen een genot om naar deze buitenbarkrukken van Fast te kijken, maar nodigen ze je eigenlijk ook op elk moment van de dag uit om plaats te nemen. Zo ontstaat er ook een prachtig patroon op de grond wanneer de zon door zo’n barkruk heen schijnt. Neem bijvoorbeeld de Fast Forest Low barkruk buiten 65 cm. Deze barkruk gaat 65 centimeter de hoogte in en komt daarom ideaal van pas voor de wat kleinere mensen onder ons of een geschiktere (lagere) plek waar hij komt te staan. Meer barkrukken ontdekken? Laat je verrassen door alle opties die deze collectie jou biedt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fast design

Voor het begin van het Italiaanse designlabel Fast gaan we heel wat jaren terug en komen we uit bij de jaren 60. De Italiaanse Stefano Levrangi besloot een bedrijf op te zetten in het gieten van niet-ijzerhoudende metalen zoals brons. Voor zo’n specifieke tak als deze is er veel kennis nodig en dat zorgde er ook al gauw voor dat Fast uitgroeide tot het grootste bedrijf op dit gebied. Een bekend project van Fast is het ‘Garden project’. Hierin komen verschillende buitenmeubels naar voren die elk sterk en licht van stuk zijn. Los daarvan hoef je je ook geen zorgen te maken of dit buitenmeubilair gaat roesten, want dat gebeurt niet. Het traditionele Italiaanse design komt in elk geval duidelijk naar voren in de producten van Fast.

Fast barkrukken om buiten op te genieten

De Fast barkrukken voor buiten zijn er ook met een lagere rugleuning. Dat laat de naam van deze schitterende barkruk ook al direct zien: de Fast Forest Low barkruk buiten 65 cm. Van deze barkruk heb je het hele jaar door plezier, want je kunt hem in de wintermaanden gewoon in je woning zetten. Deze barkrukken zijn allemaal gemaakt van aluminium. Zit je toch liever wat hoger van de grond? Dan kan de Fast Forest Low barkruk buiten 78 cm misschien wel iets voor jou betekenen. En hoe leuk is het om in je favoriete buitenruimte een barretje te creëren en deze barkrukken daaraan te laten shinen? Gegarandeerd plezier met je vrienden en familie.

Fast barkrukken buiten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fast. Dat betekent dat wij alle Fast barkruken voor buiten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.