Fast Radice

De naam van de Fast Radice serie verwijst naar het Italiaanse woord voor wortel. We bedoelen niet de oranje wortel waar konijnen zoveel van houden, maar de wortels uit de wiskundelessen van vroeger. Dit vormt de inspiratie voor de vorm van het frame van de tafel. Door het slimme ontwerp lijkt niemand last te hebben van de tafelpoten en kan iedereen zijn of haar benen makkelijk kwijt. Dus zet de Radice Quadra tuintafel 200x90 in je tuin en nodig al je vrienden uit voor een gezellig etentje. Het tafelblad is van teak en is verkrijgbaar in zijn originele kleur of zwart. Ook het frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mocht je erover nadenken om deze tafel binnen neer te zetten, dan kan dat natuurlijk ook. We geven je groot gelijk zelfs.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Design van Fast

Dit Italiaanse merk is in 1995 opgericht uit het verlangen een nieuwe generatie tuinmeubelen te ontwerpen en produceren. Fast wilde het concept rond de traditionele buitenstoelen doorbreken. Dit hebben ze onder andere gedaan door voornamelijk met aluminium te werken: een materiaal dat geen ijzer bevat. De vorm van veel ontwerpen oogt nieuw en verrassend. Ze vermengen vakmanschap met industrieel ontwerp en doen onderzoek naar de laatste trends. Dit resulteert in een uitgebreide collectie met hoogwaardige designproducten. De verschillende collecties van stoelen, tafels en banken kun je goed met elkaar combineren. Zo kun je eenvoudig je gehele tuinset met het assortiment van Fast samenstellen. Wellicht met deze Radice tafel als het middelpunt?

Fast Radice sets in alle soorten en maten

Wat heb je aan een tafel als je er niet aan kunt zitten? Wanneer je op zoek bent naar tuinstoelen, kun je er ook voor kiezen om een set te bestellen en ben je in een keer klaar. Zo heeft de Radice Quadra Teak tuinset 200x90 tafel + 6 stoelen (chair) naast de Radice tafel ook zes Forest tuinstoelen. Deze prachtige stoelen van Fast met een open patroon in de vorm van bomen zijn in verschillende kleuren te krijgen en gaan als echte blikvangers door het leven. Heb je liever een kuipstoeltje zodat je armen ook ondersteund worden? Ga dan bijvoorbeeld voor de Radice Quadra Teak tuinset 200x90 tafel + 6 stoelen (armchair). Ontdek welke opties je hebt in kleur, grootte en type. De opties zijn eindeloos waardoor de perfecte match voor in jouw tuin er ongetwijfeld tussen zit.

Fast Radice bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fast. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fast Radice collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.