Over Fast

Het merk Fast maakt al tuinmeubelen sinds de jaren 60. Hun ontwerpen variëren van strak vormgegeven tuinmeubels tot meer klassieke Italiaanse collecties. Fast maakt op grote schaal aluminium meubels. Dit lichte en sterke materiaal leent zich perfect voor tuinmeubels: het roest namelijk niet. En dat betekent dat Fast de hoogste kwaliteit tuinmeubelen levert waar je een combinatie van technologie en vakmanschap in terugziet. Zo zijn de Fast Radice tafels gemaakt van sterk en roestvrij aluminium en voorzien van een kwalitatief tafelblad van teakhout. Mooier kun je het niet krijgen. Bij designers van Fast nemen ze hun taak als kwaliteitsleveranciers serieus met de mooiste creaties tot gevolg.

Sierlijke Fast tuinstoelen

Je kent ongetwijfeld de veelgebruikte witte plastic tuinstoelen. Voor Fast hebben ontwerpers Andrea Radice & Folco Orlandini een moderne variant hiervan bedacht. Het resultaat is een strakke stoel in aluminium met slanke uitsneden in de zitting en rugleuning. Deze Fast stoelen zijn echte eyecatchers door hun eenvoudige maar stijlvolle ontwerp. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: de Rion tuinstoel en de Rion Armchair tuinstoel. Vind jij een witte tuinstoel iets te neutraal en wil jij wel wat kleur in je tuin halen? Dat is mooi, want deze Fast tuinstoelen zijn in maar liefst zeven vrolijke kleuren verkrijgbaar. Voor welke kleur ga jij? Ondanks hun kleuren, kun je ze wel eenvoudig blijven combineren met andere onderdelen in jouw buitenruimte.

Fast tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fast. Dat betekent dat wij alle Fast tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.