Over Fast

Fast maakt al tientallen jaren tuinmeubels van formaat. De ontwerpen hebben verschillende designs: van strakke vormgeving tot meer klassiek Italiaans. In veel van hun ontwerpen maakt het ontwerpersteam van Fast gebruik van aluminium. En dat is nou net een groot voordeel voor de Fast tuintafels, want dit lichte en sterke materiaal leent zich daar perfect voor. Het grote voordeel is namelijk dat aluminium niet roest in de buitenlucht. En laten we dat nou net allemaal willen als het gaat om tuintafels. De combinatie van technologie en vakmanschap zorgt ervoor dat ze de mooiste tuinmeubels weten te maken en produceren die menig terras, tuin of balkon mogen sieren.

Stijlvolle Fast tuintafels

Om het vijfgangendiner voor familie of de borrel met vrienden in jouw favoriete buitenruimte soepel te laten verlopen, is een tuintafel wel essentieel. Deze kun je in jouw favoriete afmeting bestellen. Zo biedt de Radice Quadra tuintafel Teak 200x90 voldoende plek rondom de tafel zodat jij met vrienden of familie met gemak jouw favoriete maaltijd kan opeten. Ben jij geen groot fan van teakhout? Dan kun je altijd kiezen voor de aluminium variant: de Fast Radice Quadra tuintafel 200x90. Deze tuintafel is wel vrij groot van stuk en is daarom ideaal voor degenen die iets meer ruimte overhebben in hun tuin of juist op hun balkon of terras. Heb jij al een idee hoe groot jouw tuintafel mag zijn?

Fast tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fast. Dat betekent dat wij alle Fast tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.