Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Fast

Het verhaal van designlabel Fast voert ons terug naar de jaren 60. In deze periode startte de Italiaanse Stefano Levrangi een eigen onderneming in het gieten van niet-ijzerhoudende metalen zoals brons. Omdat er veel specifieke kennis nodig is voor deze tak van sport, groeide Fast al snel uit tot het grootste bedrijf in de sector. Het voornaamste project van Fast is het ‘Garden project’, een reeks collecties bestaande uit aluminium meubels voor buitengebruik. De voordelen van dit materiaal zijn legio: het is licht, sterk en roest niet. De eerste collecties van Fast waren vooral gebaseerd op het traditionele, Italiaanse design. Toen Levrangi’s zoon Marco in het bedrijf stapte, veranderde dit naar moderne, strakke collecties. De Fast Forest serie is hier een perfect voorbeeld van. Inmiddels zijn zowel de klassieke als de ‘avant-garde’ collecties van Fast meer dan geliefd bij het publiek.

Tuinmeubelen van Fast gaan met de tijd mee

Fast heeft zichzelf één belangrijk doel gesteld: producten van de allerhoogste kwaliteit leveren aan de klant. Om hieraan te kunnen voldoen, worden design, vakmanschap en de meest vooruitstrevende technologieën met elkaar gecombineerd. Daarnaast heeft Fast ook oog voor de moderne communicatiemiddelen. Zij zijn zich bijvoorbeeld te allen tijde bewust van de impact van internet en de mogelijkheden voor branding via dit kanaal. Updates van het assortiment, aankomende evenementen: je vindt het allemaal terug op de website van Fast. Zo kun je als klant gemakkelijk kennismaken met de nieuwste collecties, de vormgeving, de aandacht voor details en de handgemaakte afwerkingen die kenmerkend zijn voor Fast. De Easy stoel is ook een stoel die je graag uitnodigt om plaats te nemen. Dat geldt net zo goed voor de Rion Armchair tuinstoel. Leuk om te weten: je kunt tegenwoordig ook kiezen uit tuinsets.

Natuurlijke eyecatcher

De Fast collectie is een musthave voor je tuin, balkon of terras. Niet alleen vanwege de vrolijke kleuren waarin deze tuinmeubelen verkrijgbaar zijn, maar ook de fijne eigenschappen van deze producten. Neem de Fast Forest collectie. Deze heerlijke Fast stoelen zijn niet alleen licht van gewicht maar ook stapelbaar. Bovendien kun je deze in zeven verschillende kleuren bestellen, zijn er bijpassende kussens verkrijgbaar en kun je ook nog kiezen voor gepolijste stoelpoten. Zoek je het liever wat hoger op? Dan zijn in deze serie ook nog de Forest Low barkruk 65 cm en de Forest High barkruk 78 cm te koop. En wie op zoek is naar een stabiele, stijlvolle eettafel voor buiten zit goed met de Radica Quadra tafel. Deze is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met een tafelblad van Aziatisch teakhout. Perfect voor iedere binnen- en buitenruimte!

Fast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fast. Dat betekent dat wij alle producten van Fast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Fast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Fast. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Fast tuinmeubelen veilig en vertrouwd online bestelt.