Naar boven

Ontsnappen met Fatboy

Fatboy is een merk dat de naam draagt van het product waarmee het groot is geworden: de Fatboy. De enorme kleurrijke zitzak ontworpen door de Finse ontwerper Jukka Setälä. De Nederlandse Alex Bergman zag de enorme potentie van het product en zorgde dat hij het alleenrecht op de verkoop kreeg in 2003. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een merk met een uitgebreide collectie van allerlei producten voor zowel binnen- als buitengebruik. Alle producten hebben een doel gemeen: ontsnappen aan de dagelijkse routine. Met de vrolijke, kleurrijke en speelse producten moet dat zeker lukken. Hang een van de lampen uit de Candyofnie serie in huis en merk het positieve effect wat een lamp kan brengen.

Mix en match met Fatboy Candyofnie lampen

Houd je meer van eenvoud en dus van een ketting met maar een mooie kraal die zo alle ruimte krijgt te stralen? Je kan er ook voor kiezen een van de vormen los als hanglamp te kopen. Houd je van een ronde, ovale vorm? Neem dan de Candyofnie 1H hanglamp LED. Of sluit een cilindervorm beter aan in jouw interieur? Neem dan Candyofnie 1I hanglamp LED. Alle vormen zijn in alle kleuren beschikbaar. Wil je helemaal je eigen draai geven aan deze serie? Koop dan verschillende losse vormen en hang ze in een groep samen op verschillende hoogtes. Je hoort het, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wees creatief en leef je vooral helemaal uit. Kralen rijgen was nog nooit zo leuk.

Fatboy Candyofnie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Candyofnie serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.