Fatboy kasten

Maak kennis met de iconische kasten van Fatboy. Het ontwerp van elk van deze kasten is stevig, stijlvol en simpel. De kasten zijn verkrijgbaar in zeven verschillende varianten. Je vindt de kasten in meerdere samenstellingen terug in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Fatboy Molecube kast set 6. Deze kast bestaat uit vier kubussen en kan daardoor niet alleen perfect dienen als vakkenkast, maar juist ook als scheidingswand. En met de Fatboy Molecube kast set 12, die bestaat uit tien kubussen, creëer je genoeg ruimte voor een tentoonstelling. Kies jouw lievelingskleur voor de planken en verbind de kubussen met elkaar. Je huis opruimen was nog nooit zo leuk als met de Fatboy kasten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Fatboy

Alle producten van Fatboy zijn ontwikkeld met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine. Het merk streeft er keer op keer naar om op een simpele manier bij eenieder van ons een glimlach op het gezicht te bezorgen. In het jaar 1998 ontwierp Jukka Setala de zitzak zoals geen ander dat deed. De Nederlandse Alex Bergman zag veel potentie in het Finse ontwerp en verwierf in 2003 het alleenrecht op de verkoop. De zitzak is ongetwijfeld de ultieme held van het merk. Toch bestaat de collectie van Fatboy uit veel meer producten dan alleen een zitzak. Het assortiment is in de loop van de jaren enorm gegroeid. Van lampen en vloerkleden tot bijzettafels en hangmatten. Ook de Fatboy kasten kunnen niet ontbreken in dit rijtje. Met de lancering van de Molecube kasten is opruimen leuk en eenvoudig. Wat wil je nog meer? Ondertussen wordt het merk al in meer dan vijftig landen verkocht.

De iconische Fatboy kasten

De Molecube kasten van Fatboy tillen je interieur naar een hoger niveau. Het is een kast die je zelf kunt ontwerpen waardoor je je persoonlijke smaak er perfect in terug kunt laten komen. Door te spelen met je favoriete kleur en de kubussen heb je zelf in de hand hoe de kast eruit komt te zien. Op deze manier creëer je indrukwekkende tweedimensionale structuren en bijvoorbeeld een handige opbergkast. Op zoek naar een ideale kast voor onder je tv? Dan is de Fatboy Molecube kast set 9 misschien iets voor jou. De verbindingen van de kasten zijn gemaakt van aluminium en gehard glas. HDF is het materiaal dat is gebruikt voor de planken en de omlijsting. Het ontwerp is stijlvol, simpel en tijdloos waardoor hij in vrijwel elk interieur perfect tot zijn recht komt. 

Fatboy kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle Fatboy kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven