Over Ferm Living

Sinds het moment dat oprichtster Trine Andersen de eerste behangcollectie uitbracht, is het Deense designlabel Ferm Living niet meer weg te denken uit de designwereld. Wij vinden het niet gek, want het merk heeft een breed en divers aanbod aan tijdloze en functionele producten. Denk bijvoorbeeld aan kussens, stoelen, fauteuils en een verscheidenheid aan prachtige woonaccessoires. Voor elke ruimte in je huis kun je eigenlijk wel bij dit designlabel terecht. Passie voor design en belang van functionaliteit zie je bij alle producten bijzonder goed terug. Op het moment opereert het merk vanuit Kopenhagen en werkt het samen met ontwerpers van over de hele wereld. Zodoende wordt de Scandinavische stijl vermengt met tradities en vaardigheden uit andere culturen. Het wereldse karakter van Ferm Living maakt ook dat het merk wereldwijd zo goed wordt verkocht.

Loungen op de Catena meubels van Ferm Living

Met een Catena bank van Ferm Living geef je je woonkamer instant een nonchalante en relaxte sfeer. Niet zo gek, want de banken en fauteuils uit deze collectie ademen comfort. De dikke kussens en ruime zitting maken dat je eigenlijk nooit meer uit bijvoorbeeld zo’n bank wilt opstaan. Daarnaast bieden de grote banken meer dan genoeg ruimte voor het gehele gezin. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Catena bank 3,5 zits. Je kunt natuurlijk ook alleen lekker languit op deze bank een boek gaan lezen. Vind je deze bank nog net ietsje te krap? Dan kan je de Catena fauteuil van Ferm Living gebruiken als extra middenstuk om nog meer zitplekken te creëren. Met andere woorden, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze meubelserie.

Catena zitmeubilair van Ferm Living met natuurlijke look

Bijzonder aan de banken en fauteuils uit de Catena collectie van Ferm Living is dat deze met natuurlijke stoffen zijn bekleed. Zo is de fauteuil bijvoorbeeld verkrijgbaar in een stoffering van 100% linnen en met een stoffering van 100% katoen. Natuurlijke materialen zijn zowel milieuvriendelijk als duurzaam én geven je interieur een rustige, sfeervolle en verfijnde sfeer. Daarnaast zijn de Catena banken en fauteuils van Ferm Living uitgevoerd in naturelle kleuren waardoor deze als perfecte basis in jouw interieur dienen. Je kunt de producten uit deze serie zodoende mooi combineren in verschillende woonstijlen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Scandinavische interieurstijl met pastelkleuren of een industriële woonstijl met stoere details. De keuze is helemaal aan jou.

Ferm Living Catena bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Catena collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.