Naar boven

Ferm Living Coupled

In de Ferm Living Coupled collectie vind je allerlei woonaccessoires die je interieur net wat gezelliger maken. Denk bijvoorbeeld aan de Ferm Living Coupled Round kandelaar. Dit is niet zomaar een kandelaar, want het verleden en het heden bundelen hun krachten in dit item. Zodra de kaars brandt, weerspiegelt het licht van de kaars in het antieke glas wat zorgt voor een bijzonder mooi effect aan je muur. Deze kandelaar geef je namelijk een mooi plekje aan je wand. Om het plaatje aan je wand compleet te maken, kun je er ook voor kiezen om de Ferm Living Coupled Oval kandelaar ernaast te hangen. Zo creëer je een fantastisch lichtspel aan je muur. Dat wil jij toch ook? 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Ferm Living design

Ferm Living is een Deens merk dat bekend staat om een prachtige collectie behang met grafische prints. En juist achter deze productsoort zit een mooi verhaal. De Deense vrouw Trine Andersen was ooit op zoek naar behang met grafische prints. Toch vond ze niet hetgeen wat ze zocht en daarom besloot ze een eigen studio in grafisch design op te zetten in 2005. Niet veel later bracht ze haar eerste behangcollectie op de markt. Een collectie die je niet mag missen. Dit behang kenmerkt zich door de Scandinavische stijl in combinatie met de grafische prints. Naast behang vind je inmiddels veel meer producten van dit merk. Zo is de collectie compleet met meubels, lampen en woonaccessoires. Kortom, alles binnen handbereik om je huis naar jouw smaak in te richten.

Ferm Living Coupled serveerplateaus

Serveer jij graag wat lekkere hapjes en drankjes op een bijzonder mooi serveerplateau? Dan zit je in deze collectie helemaal goed. Je vindt serveerplateaus in verschillende formaten en vormen waardoor er vast een item bij zit die jij mooi vindt. Het Ferm Living Coupled Round serveerplateau large is daar een mooi voorbeeld van. Het dienblad is voorzien van antiek spiegelglas en zorgt voor een fraaie weerkaatsing van hetgeen je erop zet. Door het design eist hij direct je aandacht op. Hij heeft een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 3,2 centimeter. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit dienblad op je eetkamertafel neer te zetten en er een aantal mooie kaarsen op te zetten. Hij mag gezien worden namelijk!

Ferm Living Coupled bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Coupled collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.