Ferm Living Fruiticana

De Ferm Living Fruiticanaca serie doet je aan een onbewoond eiland denken en daarbij aan het pakkende liedje van Kinderen voor Kinderen dat een soort onderdeel is geworden van het Nederlands Cultureel Erfgoed. Al was je chagrijnig, bij het zien van deze serie ben je meteen weer vrolijk. Wil je dat gevoel thuis ook ervaren? Behang de kinderkamer of keuken dan met dit frisse en fruitige Fruiticana behang. En leg op bed of op de bank het Fruiticana Tiger Fish kussen 27x27. Trek gewoon lekker binnenshuis je badpak of zwembroek aan, zet je snorkel op je hoofd en waan je op een onbewoond eiland waar niks hoeft en alles mag.

Actie: -20% op de Flow collectie van Ferm Living

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten uit de Flow collectie van Ferm Living. De actie geldt t/m 30 april.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Ferm Living  

Ferm Living is een Deens merk met een breed aanbod van producten. Van behang tot sierkussens en van servies tot meubels. Alles om je eigen omgeving zo comfortabel mogelijk te maken zodat je je echt thuis kan voelen in je eigen huis. Voor het merk is het belangrijk dat daarbij ruimte is voor contrast. Zo hoort zowel chaos als kalmte bij een huishouden. De diverse mix van zachte vormen, verschillende texturen, diepe kleuren en speelse prints die de collectie rijk is draagt zeker bij aan een combinatie van de twee. Het merk opereert vanuit Kopenhagen, maar werkt samen met ontwerpers van over de hele wereld om de Scandinavische stijl te vermengen met tradities en vaardigheden uit andere culturen. Zo voelt qua kleur en stijl deze Fruiticana serie zeker aan als Scandinavisch design, maar brengt het je tegelijkertijd in tropische verre sferen die je vrolijk stemmen. 

Vrolijke dessins: de Ferm Living Fruiticana serie  

Ferm Living heeft het serieus aangepakt door jou of je kind het idee te geven op een tropisch eland te zijn. Er is aan verschillende zintuigen gedacht. Neem het Fruiticana Tufted vloerkleed 120x80. Bij het produceren hebben ze gebruikgemaakt van een tufting techniek en wol uit Nieuw-Zeeland wat hem zachter aan doet voelen dan je je kan voorstellen. Dus trek die schoenen uit, doe je ogen dicht en het is net alsof je op een zandstrand rond de evenaar bevindt. Of hang het Fruiticana Snake kussen om je nek en doe jezelf versteld staan hoe stoer en dapper dit eiland je maakt. De angst voor slangen is met dit gekleurde exemplaar verdwenen als sneeuw voor de zon. 

Ferm Living Fruiticanabij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Fruiticana serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.