Naar boven

Ferm Living: van behang tot wandhaak

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. En wat dacht je van de speelse Ferm Living haken voor aan de muur? Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden.

Speelplezier met Ferm Living haken

Zoals gezegd zijn Ferm Living haken een fantastische aanwinst voor iedere kinderkamer. De vrolijke wandhaken met dierenprint vallen ongetwijfeld in de smaak bij je zoontje of dochter. Wat dacht je van de gele Dog Hook of de roze Rabbit Hook voor een schattige meisjeskamer? Dit konijntje staat te springen om vriendjes te worden met je kinderen. Zeker weten dat zij voortaan zelf hun jas willen ophangen aan de Ferm Living haken! Ook de Sea Lion Hook is onderdeel van deze serie dierenhaakjes. Met een breedte van 5,5 centimeter is dit een subtiele decoratie voor de kinderkamer of – ook leuk – een volwassen hal in grijstinten. De Ferm Living haken met dierenprint zijn gemaakt van beukenhout en worden allemaal geleverd met plug en schroef, zodat je ze nog dezelfde dag aan de wand kunt bevestigen.

Ferm Living haken voor volwassenen

Maar ook voor volwassenen zijn er mooie Ferm Living haken. Neem de Ferm Living Brass wandhaak set van 2. Deze smaakvolle haakjes zijn gemaakt van massief messing en hebben daardoor een luxe uitstraling. De geometrische vormen maken deze Ferm Living haken tot de perfecte Scandinavische touch voor iedere woonkamer, keuken of badkamer. Hang er een theedoek, jasje of gastendoek aan op en de ruimte is helemaal af! De Ferm Living haken van messing hebben een diameter van 2 centimeter en zijn 3,5 centimeter lang. Dankzij de bijgeleverde schroeven is ophangen een fluitje van een cent.

Ferm Living haken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living haken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar Ferm Living haken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met Ferm Living haken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living haken gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.

Ferm Living