Naar boven

Ferm Living Harlequin

Met de Ferm Living Harlequin serie heb je een bestseller te pakken. De vrolijke ruitprint die zo kenmerkend is voor een aantal producten van het Deense merk, staat onder andere op het bestverkochte behang bij Flinders: het Ferm Living Harlequin behang mint. Grote ruiten in mintgroen en off-white wisselen elkaar af voor een klassieke maar tegelijkertijd hippe wanddecoratie. Heb je het niet zo op deze kleurencombinatie, of geef je je muren liever een likje verf? De Ferm Living Harlequin collectie heeft meer te bieden dan alleen behang, zoals een dekbedovertrek met dezelfde print. Wij zeggen: geometrie is goed!

Ferm Living: van behang tot beddengoed

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de producten uit de Ferm Living Harlequin serie.

De herkomst van de harlekijn

De Ferm Living Harlequin serie wordt gekenmerkt door een tweekleurig diamantpatroon. Zoals de naam al doet vermoeden is dit afkomstig van het pak van een ‘harlekijn’, een soort voorloper van de hedendaagse clown. Hoewel de harlekijn in sommige gevallen ook als een tragisch persoon werd geschetst, zijn de ontwerpen uit de Ferm Living Harlequin serie juist vrolijk en lichtvoetig. Het Ferm Living Harlequin behang roze, bijvoorbeeld, is een snoepje aan de wand. De lichtroze ruiten worden afgewisseld met grote ruiten in gebroken wit en geven je kamer een stijlvolle touch zonder dat het te zoet wordt. Doet dit behang je toch iets teveel aan ouderwetse spekkies denken, dan is er tot slot ook nog het Ferm Living Harlequin behang grijs.

Nog meer uit de Ferm Living Harlequin serie

Zoals gezegd heeft de Ferm Living Harlequin serie meer te bieden dan alleen behang. Je kunt namelijk ook kiezen voor een vrolijk dekbedovertrek met de typische, mintgroene ruitenprint. Dit Ferm Living Harlequin dekbedovertrek mint is geschikt voor een eenpersoonsdekbed en gemaakt van 100% organisch katoen. Dat slaapt dus dubbel zo lekker! En als je dan weer wakker bent, kijk je natuurlijk graag naar iets moois aan de muur. De Ferm Living Harlequin Twin houten illustratie kan je daar vast wel in voorzien. Deze wanddecoratie is een bijzondere combinatie van kleuren, materialen en uiteraard twee grote ruiten. Kijk maar uit, dat je je er niet blind op staart!

Ferm Living Harlequin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk Ferm Living Harlequin product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek ontwerp uit de Ferm Living Harlequin serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living Harlequin product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.