Naar boven

Actie: -20% op een selectie lampen van Ferm Living

Je shopt t/m 30 november de Arum, Hebe, Collect en Rest lampen van Ferm Living met 20% korting. Deze korting geldt ook op alle kinderwandlampen van dit merk.

Combineren met kandelaren

Niet alleen tijdens een etentje zijn de kandelaren van Ferm Living een echte toevoeging. Zet de Half kaarsenstandaard, Triangle kaarsenstandaard, Cylinder kaarsenstandaard of Cube kaarsenstandaard op je eettafel, bijzettafel of gewoon in het raamkozijn en je steelt gegarandeerd de show. Ook is het leuk om verschillende kandelaren van Ferm Living met elkaar te combineren. Met de Candleholder string kandelaar is dat trouwens niet nodig. In deze kandelaar kun je wel vier kaarsen kwijt. Nu is het alleen nog aan jou hoe je hem gaat neerleggen.

Ferm Living kandelaar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke kandelaar van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kandelaar van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living