Ferm Living kandelaars

Of het nou gaat om een etentje met vrienden bij jou thuis of een romantische diner à deux, een mooie kandelaar is een absolute must. Met een Ferm Living kandelaar zit je in ieder geval goed. Neem bijvoorbeeld de Circle kandelaar en de Ferm LivingAvant Kandelaar zwart, prachtige klassieke kandelaren met een industriële look. De kandelaren van Ferm Living tilt je interieur zeker naar een hoger level. Met de kandelaren van het Deense merk Ferm Living haal je een waar meesterwerkje in huis.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Combineren met kandelaren

Niet alleen tijdens een etentje zijn de kandelaren van Ferm Living een echte toevoeging. Zet de Ferm Living Dito kandelaar double, op je eettafel, bijzettafel of gewoon in het raamkozijn en je steelt gegarandeerd de show. Plaats Dito op de bijzettafel of het dressoir als stijlvol decoratief element, of op tafel tijdens een gezellig etentje met vrienden en familie. Ook is het leuk om verschillende kandelaren van Ferm Living met elkaar te combineren. Met de Ferm Living Bowl kandelaar L is dat trouwens niet nodig. In deze kandelaar kun je wel vier kaarsen kwijt. Nu is het alleen nog aan jou hoe je hem gaat neerleggen.

Ferm Living kandelaren bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke kandelaar van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kandelaar van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.