Ferm Living lampen

De collectie Ferm Living lampen bestaat uit verschillende wandlampen en hanglampen. Niet zomaar een paar lampen, maar lampen die zowel speels als stijlvol zijn. De Ferm Living Car wandlamp LED eiken is perfect voor in de kinderkamer Deze wandlamp is ook geschikt voor alle jonge (en oudere) autofanaten. De retro uitstraling van de lamp zorgt ervoor dat menig ouder droomt van hoe het vroeger was. Vol gas naar dromenland! Wegdromen doe je ook met de Ferm Living Cloud wandlamp LED eiken. Naast de eikenhouten uitvoering is deze wolk ook in de kleur mint verkrijgbaar: de Ferm Living Cloud wandlamp LED mint. Naast deze speelse wandlampen biedt Ferm Living ook prachtige hanglampen aan. Neem bijvoorbeeld de Ferm Living Dome Dark Blue hanglamp. Deze lamp komt schitterend tot zijn recht in een rustig interieur. Droom jij al weg bij de lampen van Ferm Living?

Sorteren op

1-38 van 38 producten

Ferm Living design

Ferm Living zag het licht in 2006. De oprichtster en eigenaresse, Trine Andersen, bracht als eerste een behangcollectie uit onder de naam Ferm Living. Zelf kon zij geen leuk grafisch behang vinden voor in haar eigen interieur. Daarom besloot ze om zelf een behangcollectie uit te brengen. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een succes. Tegenwoordig bestaat Ferm Living uit een grote collectie producten. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, lampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin.

Ferm Living lampen: speels en stijlvol

Er zijn zes verschillende Ferm Living wandlampen. Zo heb je een auto, vos, wolk en boom. Ook het hertje mag niet ontbreken in deze reeks. De Ferm Living My Deer wandlamp LED eiken is uit het bos ontsnapt om de kinderkamer te verlichten. Dit schattige hertenlampje is gemaakt van eikenhout en is geschikt voor twee led-lampjes. Wie zich ook helemaal thuis voelt aan de muur van jouw kinderkamer is de Ferm Living House wandlamp LED eiken. Op het dak van het huisje zit een vogeltje die over je kinderen waakt terwijl zij slapen. Naast deze speelse wandlampen is de Ferm Living Record Black hanglamp erg stijlvol. Deze lamp kun je combineren met de kleuren die je mooi vindt. Om de zwarte lampenkap op te fleuren, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gekleurde fitting.

Ferm Living lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Ferm Living lampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven