Ferm Living Little Geometry

Ben je groot fan van geometrische vormen? Dan kun je je woning mooi aanvullen met een van de geometrisch gevormde kussens uit de Ferm Living Little Geometry collectie. Een voorbeeld is het Little Geometry kussen mint 30x30. Lekker speels, maar toch heel stijlvol tegelijk. Het is een hartstikke handig kussen, want de voorkant is voorzien van andere kleuren dan de achterkant én de zijkant. Ben je dat mint-witte ruitpatroon helemaal zat? Dan draai je het kussen om en heb je een zwart-wit kussen. Voor een complete look kun je de kussens uit deze reeks het best met elkaar combineren. Zo wordt het één groot feestje op jouw bank. Wil je ook graag kennismaken met de andere kussens uit deze collectie? Neem dan een kijkje in de hele collectie.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Ferm Living Little Geometry sierkussens

Als je graag dat Scandinavische sfeertje in huis haalt, dan komen de sierkussens uit deze collectie goed van pas. Het Little Geometry kussen blauw 30x30 bijvoorbeeld. Het zwart-witte motief aan de achterzijde vind je ook op dit kussen terug. Dit geldt overigens voor alle kussens uit deze collectie. Zo kun je nog eens variëren in je huis. Het wordt pas echt een gezellige boel wanneer je deze kussens met elkaar gaat combineren op je bank bijvoorbeeld. Ga je liever voor een donkerdere, neutralere kleur? Dan kun je gaan voor het Little Geometry kussen olijfgroen 30x30 of het Little Geometry kussen grijs 30x30. Deze kussens passen eigenlijk in elk interieur wel thuis. Een bank, stoel of bankje wordt hoe dan ook nog comfortabeler wanneer je er een of meerdere sierkussens op plaatst. Als je liever voor een totaal ander kleurtje gaat, dan is het Little Geometry kussen roze 30x30 een optie.

De Ferm Living Little Geometry serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Little Geometry serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Little Geometry serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Little Geometry gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 36 beoordelingen.

Naar boven