Naar boven

Designs van Ferm Living

Ferm Living is één van de populairste merken bij Flinders. En dat is ook logisch, want wie wordt er nu niet blij van hun vrolijke prints en fijne (pastel)kleuren? Het Deense designlabel, opgericht door Trine Andersen, ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon geen leuk grafisch behang vinden voor haar eigen huis. Daarom besloot ze in 2006 om onder de naam Ferm Living een behangcollectie op de markt te brengen, met grafische prints die ze zelf leuk vond. En de rest is geschiedenis. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt, die zich allang niet meer beperkt tot behang. Dekbedovertrekken, lampen en natuurlijk de Ferm Living mand: dit designlabel drukt overal zijn grafische stempel op.

Wassen wordt een feest met een Ferm Living mand

Zucht, steun, de was moet weer gedaan worden. Maak dit terugkerende klusje leuk voor jezelf met de Ferm Living Half Moon wasmand. De zwarte halve maantjes toveren ongetwijfeld een glimlach op je gezicht. Bonus: deze Ferm Living mand valt lekker op in huis, waardoor slingerende sokken een stuk sneller op de juiste plek terecht komen. Zoek je een Ferm Living mand die je echt niet over het hoofd kan zien? Ga dan voor de Spear wasmand. Iedereen wordt aangetrokken door de pastelkleurige driehoekprint. De was… Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

Draadkrachtig ontwerp

Helemaal hot: manden van draadstaal. Ferm Living heeft in de Wire Basket collectie de leukste exemplaren voor je verzameld. De Ferm Living mand van gepoedercoat ijzer is een moderne interpretatie van de geweven mand. Verkrijgbaar in trendkleuren rosé, groen, petrol, grijs, geel en zwart. Er is dus altijd een draadstaal Ferm Living mand die in jouw huis op zijn plek is. Deze mand is op zichzelf al een echte eye catcher, die je gerust leeg kunt laten. Het geometrische patroon komt daardoor extra goed tot zijn recht. Wil je er toch wat spullen in kwijt? Geen probleem, daar weet deze Ferm Living mand wel raad mee. Showcase bijvoorbeeld je theedoeken! Dit staat leuk én opgeruimd. Fijne feature: als je een deksel op de Ferm Living mand legt, heb je er meteen een bijzettafel bij. Deze deksels zijn in drie houtsoorten verkrijgbaar: gerookt eiken, geolied eiken en zwart multiplex.

De Ferm Living mand bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living manden. Dat betekent dat wij elke Ferm Living mand kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living mand en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living mand, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living