Ferm Living poefs

De collectie Ferm Living poefs laat je kennismaken met een stel poefs waar je in een oogopslag eigenlijk al helemaal weg van bent. En hoe komt dat nou? Door het compacte formaat staat de Ferm Living Dot Tufted poef niet snel in de weg. Met de Dot Tufted Poef van het Deense merk Ferm Living maak je van iedere ruimte een vrolijk geheel. Hij helpt je uit de brand als je toch net een zitplaats te kort komt op een verjaardag bijvoorbeeld of een avondje met vrienden. Hoe handig is dat? Om je een completer beeld te geven van deze collectie, kun je het best ook even de andere Ferm Living poefs bekijken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Design van Ferm Living

Het geliefde Deense designmerk Ferm Living kenmerkt haar ontwerpen door de vrolijke kleuren, de grafische prints en de klasse in zijn eenvoud. Heel vroeger had dit merk alleen behang waar het logischerwijs ook mee is begonnen. Dit had alles te maken met het feit dat oprichtster Trine Andersen geen behang kon vinden dat betaalbaar was en grafische prints had. En zo kwam ze op het idee om haar eigen studio in grafisch design op te zetten en dat werd al snel een groot succes. Het merk heeft inmiddels zoveel bekendheid opgebouwd en richt haar assortiment lang niet meer alleen op behang, maar ook diverse meubels en lampen bijvoorbeeld.

Luxueuze Ferm Living poefs

Eigenlijk mag een poef in elk interieur niet ontbreken. Vaak zijn ze niet alleen heel handig, maar kunnen een interieur ook perfect compleet maken. De Ferm Living poefs zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, maar hebben op de afmeting na logischerwijs exact hetzelfde design. Voor degenen die groots uit willen pakken: de Ferm Living Turn poef. Modern en multifunctioneel. Twee begrippen die de Turn poef van het Deense merk Ferm Living perfect omschrijven. Voeg wat zachtheid toe met deze poef aan bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer of misschien wel je hal. Weet jij al waar deze poef bij jou perfect tot zijn recht zal komen?

Ferm Living poefs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living poefs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.