Naar boven

Ferm Living Punctual

De kasten uit de Ferm Living Punctual serie zijn geïnspireerd op industriële stellingkasten. Om het ontwerp iets meer een huiselijke uitstraling te geven, heeft het metaal een poedercoating gekregen in verschillende zachte kleuren. Ook zijn de planken voorzien van een geperforeerd gaatjesmotief. Er is zo een aantrekkelijke mix ontstaan van stoer en elegant. Door de open structuur is de kast een luchtige toevoeging in een kamer en geeft hij een ruimtelijk effect. Deze kasten zijn daarom erg toegankelijk en komen in verschillende interieurstijlen helemaal tot hun recht. De Punctual shelvingsystem stellingkast 2x5 staat bijvoorbeeld mooi in de woonkamer. Het minimalistische frame geeft jouw boeken, accessoires en planten de ruimte om te stralen.

Ferm Living brengt balans

Ferm Living wil met haar assortiment zorgen dat iedereen zich echt thuis kan voelen in zijn of haar eigen huis. Compleet met alle tegenstellingen die daarbij horen: chaos, rust, drukte en momenten van reflectie. Binnen het ontwerpproces is functionaliteit dus een belangrijke voorwaarde voor het eindresultaat. Daarnaast proberen ze de tegenstellingen uit het dagelijkse leven terug te laten komen in de collectie. Zachte vormen worden afgewisseld met rijke texturen, diepe kleuren en opvallende prints. Het zijn authentieke producten die zowel uitgesproken als ingetogen kunnen zijn. Uiteindelijk hoopt Ferm Living je te kunnen ondersteunen in het vinden van een balans in huis. Heb jij nog niet voor alles de juiste plek gevonden en geeft dat onrust? Dan weet een van de Punctual kasten misschien wel de rust en dus de balans bij jou thuis terug te vinden.

Punctual kasten van Ferm Living passen overal

Eigenlijk is er geen ruimte in huis waar een van de Punctual kasten niet goed van pas zou kunnen komen. Het is dus heel fijn dat Ferm Living verschillende formaten heeft ontworpen. Zo kan de Punctual shelving system stellingkast 1x6 goed van pas komen in de keuken. Verdeel je voorraad in een paar mooie wekpotten en zet je verse kruidenplantjes naast elkaar op een plank. Door de openheid van de kast heb je alles snel bij de hand en het staat ook nog eens heel gezellig. De Punctual shelving system stellingkast 3x3 kun je, met zijn lage en brede formaat, goed gebruiken als dressoir. Ook hier zijn de opties eindeloos. Bakken speelgoed, stapels tijdschriften of souvenirs van vakanties: alles kun je erin kwijt. 

Ferm Living Punctual bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Punctual collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.