Naar boven

Ferm Living Salon Cushions

Haal je graag wat extra gezelligheid in huis? Dan kunnen de Ferm Living Salon Cushions kussens je daar goed bij helpen. De vrolijke kleurtjes en printen zijn de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt. En deze kom je tegen in de stijlvolle kussens. Het Ferm Living Flamingo kussen 40x40 is daar een mooi voorbeeld van. Met dit sierkussen maak je je woning eenvoudig wat persoonlijker en breng je welke ruimte dan ook eenvoudig in een vrolijke, tropische sfeer. Dat wil jij toch ook? Dit kussen geeft elk plekje in je woning net dat beetje extra comfort wat het verdient. Ben je benieuwd naar de andere kussens die je interieur graag wat gezelliger maken? Bekijk dan de gehele collectie. 

Ferm Living design

Ferm Living liet voor het eerst van zich horen in 2006. Dat was het jaar waarin de Deense vrouw Trine Andersen haar eerste behangcollectie op de markt bracht. Zij kon geen behang vinden met grafische prints en daarmee was al snel het idee geboren om een studio in grafisch design op te richten. In deze studio werd de eerste behangcollectie geboren. Naast behang kun je inmiddels je hele woning voorzien van producten van Ferm Living. De meubels, lampen en woonaccessoires zijn voorzien van grafische prints en de Scandinavische stijl. En dat tegen een betaalbare prijs. Kortom, een complete collectie waarmee je je woning kunt inrichten.

Sierlijke Ferm Living Salon Cushions kussens

De kussens uit deze collectie eisen direct je aandacht op. Dat is ook niet gek, want ze hebben een prachtig design en vrolijke kleurtjes. Ben je op zoek naar een rechthoekig kussen? Dan komt het Ferm Living Pleat kussen 40x25 misschien wel goed van pas. Dit kussen is er zowel in een blauwtint als een roodtint. Geef hem een mooi plekje op je fauteuil, bank of bed. Houd je van veel verschillende kleurtjes en printjes door elkaar heen? Dan kun je ervoor kiezen om meerdere kussens uit deze serie met elkaar te combineren. Van streepjes tot stippen en van flamingo’s tot bloemen. Mix en match erop los en kijk wat voor stijlvolle look je kunt creëren in je woning.

Ferm Living Salon Cushions bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Salon Cushions collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.