Meer over Ferm Living

Toen de Deense Trine Andersen niet kon slagen voor behang wist zij meteen wat haar te doen stond. Ze moest zelf gaan ontwerpen, want waarschijnlijk was ze niet de enige die wat miste in het aanbod. Met een aantal ontwerpen, waarvan er slechts één daadwerkelijk geproduceerd was, ging zij naar de markt in Copenhagen. Ferm Living was geboren. In 2006 lanceerde zij haar eerste behang collectie. Inmiddels is het merk ontzettend uitgebreid geworden door samenwerkingen met wereldse designers. Met een Scandinavische mindset als basis zijn de producten stijlvol en praktisch tegelijk. Kijk maar naar het Sekki bord large. Geïnspireerd op Japans servies met elegante vormen, maar praktisch als altijd omdat het Sekki servies gewoon in de vaatwasser kan.

Hoe Ferm Living Sekki op een traditionele wijze is geproduceerd

Het valt je misschien niet direct op, maar de productie van de Sekki collectie van Ferm Living gaat helemaal terug naar het rijke Japanse erfgoed. Deze productie is helemaal herontdekt en heeft prachtige design potten en design tafelgerei opgeleverd. De mokken, borden en schalen gaan terug naar de traditionele wijze waar crèmekleurige geglazuurd klei voor gebruikt is. De kleine spikkels hebben geven een traditionele uitstraling aan de items. De Sekki potten, zoals de Sekki plantenbak large zijn gemaakt van klei. Hierdoor ontstaat er een grove textuur en een aardse kleur. Beide technieken hebben geleid tot eigentijdse vormen en elegante looks. Zo kun je genieten van de lekkerste drankjes en snacks uit de nostalgische Sekki collectie.

Ferm Living Sekki bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sekki collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.