Ferm Living Vazen

Natuurlijk wil jij het beste voor je planten. Maar ook je interieur is belangrijk! Geen nood, de Ferm Living vazen voldoen aan al je eisen. Of je nu de voorkeur geeft aan beton, keramiek of messing, het Deense designlabel heeft vazen van allerlei materialen in de collectie. Neem bijvoorbeeld de Ferm Living Vulca vaas M. Stoer, organisch en een tikkeltje eigenwijs: drie begrippen die de Vulca vaas van het Deense merk Ferm Living perfect beschrijven. Combineer Vulca met andere vazen uit deze serie voor een natuurlijk effect, of laat ‘m schitteren in zijn eentje!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-35 van 35 producten Sorteren op 1-35 van 35 producten Terug naar boven

Voor elke bloem een vaas

Ben jij meer van de unieke vazen? Kijk dan eens naar de Ferm Living Water swirl vaas rond. Het lijkt net een mini waterkolkje! Deze glazen vaas is met de mond geblazen, waardoor ieder exemplaar uniek is. Kun jij niet genoeg Ferm Living vazen hebben? Dan is de Ferm Living Holo vaas wel iets voor jou. De Holo vaas van Ferm Living is niet zomaar een vaas. Het glas is met de mond geblazen en met de handen gevormd tot deze bijzondere vorm. Eén ding is zeker: opvallen zal hij zeker. Of je er nou iets in zet of niet.

Ferm Living vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.