Naar boven

Ferm Living vaas

Natuurlijk wil jij het beste voor je planten. Maar ook je interieur is belangrijk! Geen nood, de Ferm Living vazen voldoen aan al je eisen. Of je nu de voorkeur geeft aan beton, keramiek of messing, het Deense designlabel heeft vazen van allerlei materialen in de collectie. Neem bijvoorbeeld de Hexagon vaas. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze Ferm Living vaas de vorm van een zeshoek en is zodoende een echte eyecatcher in huis.

Voor elke bloem een vaas

Ben jij meer van de klassieke vazen? Kijk dan eens naar de Pot vaas lichtgrijs, Pot vaas ochre en Pot vaas donkergrijs. Deze prachtige, betonnen vazen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en doen het zowel binnen als buiten goed. Kun jij niet genoeg Ferm Living vazen hebben? Dan is de Collect Vases vaas wel iets voor jou. Deze bestaat uit een grotere vaas met drie kleine exemplaren erin. Is dat even mooi meegenomen!

Ferm Living vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living