Naar boven

Actie: -20% op een selectie lampen van Ferm Living

Je shopt t/m 30 november de Arum, Hebe, Collect en Rest lampen van Ferm Living met 20% korting. Deze korting geldt ook op alle kinderwandlampen van dit merk.

Voor elke bloem een vaas

Ben jij meer van de klassieke vazen? Kijk dan eens naar de Pot vaas lichtgrijs, Pot vaas ochre en Pot vaas donkergrijs. Deze prachtige, betonnen vazen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en doen het zowel binnen als buiten goed. Kun jij niet genoeg Ferm Living vazen hebben? Dan is de Collect Vases vaas wel iets voor jou. Deze bestaat uit een grotere vaas met drie kleine exemplaren erin. Is dat even mooi meegenomen!

Ferm Living vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living