Naar boven

Ferm Living: van behang tot beddengoed

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden.

Hout of heel kleurrijk?

Een Ferm Living wandlamp zorgt voor een zacht en vrolijk schijnsel in iedere kinderkamer. Afhankelijk van de smaak van jouw kleintje, heb je de keuze uit diverse kleuren en vormen. Zo kun je in een jongenskamer de mooie, donkerblauwe Car wandlamp hangen en in een meisjeskamer juist de zachtroze My Deer wandlamp van Ferm Living. Of wat dacht je van een Ferm Living wandlamp in de vorm van een wolk? De Cloud wandlamp is er zowel in mint als eikenhouten variant. Ook de andere symbolen, zoals het huis, de vos en de boom, zijn verkrijgbaar als eikenhouten wandlamp. Het snoertje van een Ferm Living wandlamp is doorzichtig dus kun je netjes wegwerken tegen de muur. De Ferm Living wandlampen staan bovendien iets van de muur af, waardoor het ledlicht op een prettige manier verspreid wordt.

Veilige Ferm Living wandlamp

Omdat een Ferm Living wandlamp zo ontzettend leuk staat in een kinderkamer, is de productie van deze lampen hier helemaal op aangepast. Zo wordt iedere Ferm Living wandlamp CE getest waarbij deze aan de strengste richtlijnen moet voldoen. Ook werken de wandlampen op led-lichtbronnen. Deze besparen niet alleen veel energie maar zorgen er ook voor dat de lamp niet heet wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kindje zich aan de Ferm Living wandlamp brandt!

Ferm Living wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast wandlampen heeft Ferm Living prachtige dekbedovertrekken, muurstickers en behang.

Ferm Living