Ferm Living woonkamer

De woonkamer is een ruimte waar van alles gebeurt. Een film te kijken, een boek lezen, spelletjes spelen of even lekker bijkletsen met elkaar. Het is een multifunctionele kamer die vooral heel erg sfeervol moet zijn. De Ferm Living collectie voor de woonkamer bevat simpelweg alles om dit mogelijk te maken. Ze hebben banken, stoelen, kussens en heel veel accessoires. Ook hebben ze een mooie collectie vloerkleden, zoals het Kelim vloerkleed Squares large 140x200 met gekleurde vlakken. Om een extra speels effect te krijgen, kun je deze ook combineren met andere kleden uit dezelfde serie. Een kleed geeft een kamer meteen warmte. Ook brengt het de meubels eromheen samen zodat er echt een gezellig hoekje ontstaat.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 367 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 367 producten Terug naar boven

Ferm living: authentiek en functioneel

Dit Deense merk komt voort uit een passie voor authentiek design met een heldere functionaliteit. Door meubels, verlichting en accessoires te ontwerpen, maakt het merk het mogelijk om zelf je huis vorm te geven. Ferm Living staat op die manier in dienst van de consument. Iedereen combineert de producten weer op een andere manier en vult ze aan met persoonlijke elementen. En dat is juist waar het merk zo geïnteresseerd in is. Ze willen dat iedereen zichzelf kan zijn in zijn eigen huis. De producten zijn letterlijk en figuurlijk het decor van jouw verhaal. Heb jij al iets gezien waarmee je je woonkamer nog meer naar je eigen hand kan zetten?

Ferm Living houdt van planten in de woonkamer

Planten, ze zijn niet meer uit het huidige interieur weg te denken. Ze brengen de natuur naar binnen, geven leven aan de ruimte en reinigen zelfs de lucht. Een echte toevoeging aan een kamer dus. Om de planten op een stijlvolle manier te integreren in je huis, heeft Ferm living de Plant Box plantenbak ontworpen. Dit simplistische design is in wel negen verschillende kleuren verkrijgbaar. Heb je naast planten ook graag bloemen in huis? Ferm Living heeft verschillende vazen in hun collectie. Zoals de Hexagon vaas. Deze geometrische vorm van messing staat goed bij elke bloem. En mocht je even geen tijd hebben om verse bloemen te halen, staat hij zonder inhoud ook heel mooi. Superhandig.

Ferm Living woonkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor de woonkamer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.