Ferm Living Yama

De Yama collectie van Ferm Living is een samenkomst van allerlei organische sculpturen. Het zijn slechts kleine woonaccessoires, maar zijn ontzettend leuk om bijvoorbeeld een kantoor mee af te stijlen. Het lijkt alsof alles zo uit de natuur is gehaald, maar niets is minder waar. Elk Yama designitem is namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Hiermee is het Yama dienblad niet alleen lust voor het oog, maar ook een duurzame keuze. Daarbij zijn veel items multifunctioneel, zo is het design dienblad handig voor kantoorartikelen, maar kun je er zoals gewoonlijk ook voedsel op bedienen. Het Yama dienblad is ook goed te gebruiken voor keukengerei. Waarvoor gebruik jij de Yama designcollectie?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Ferm Living

Toen de Deense Trine Andersen in 2005 geen behang kon vinden die bij haar en haar huis paste, besloot zij zelf aan het ontwerpen te gaan. De hoge ontwikkelingskosten zorgden ervoor dat zij met één soort behang naar de Deense markt ging. Niet veel later in 2006 lanceerde ze een hele behangcollectie. Inmiddels is dit uitgebreid tot design meubels, lampen, woonaccessoires en noem maar op. Het merk is niet meer weg te denken uit de wereld van designmerken. De Yama collectie bewijst maar weer waarom Ferm Living zo succesvol heeft kunnen worden. De Yama Holder opberger geeft alle boeken een stijlvolle plek. Wat wil je nog meer?

Het verhaal achter Ferm Living Yama

Het zal je misschien niet verrassen, maar Yama is de Japanse vertaling voor berg. De collectie heeft zijn naam natuurlijk te danken aan het berg en/of rotsachtige uiterlijk van alle items. Verder ziet de Yama serie van Ferm Living er, net als een berg, wat wild en ongerept uit. Dit maakt de collectie nog unieker, want dit betekent dat geen één product exact hetzelfde is. Neem bijvoorbeeld de Yama pennenbak, elke pennenbak zal net weer een andere kronkel en dikte hebben, zodat het lijkt alsof de pennenbak zo uit een berg gehakt is. Hetzelfde geldt uiteraard voor de rest van de collectie die in combinatie met elkaar eenheid en rust creëren, maar toch stuk voor stuk bijzonder zijn. Lees hier tips voor een opgeruimd huis.

Ferm Living Yama bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Yama collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.