Ferm Living Mountain theedoek grijs
Binnen 1 week
 
€ 11,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Mountain theedoek grijs

Omschrijving

Dit is de Ferm Living Mountain theedoek.

Voor de Mountain grijs theedoek van Ferm Living is iedere vaat een lachertje. Zijn geometrische motief laat je geest dwalen, en zo droog je kopje na kopje, bord na bord en pan na pan af. Wie de vaat liever zo laat drogen en nooit een theedoek gebruikt, kan dit exemplaar als schilderij in de keuken hangen. De Mountain grijs theedoek is gemaakt van 100% katoen en handgebreid. Moet deze theedoek in de was? Zorg dan dat je hem ook in mint in huis hebt. No mountain high enough. 

Zoek je naast de Mountain grijs theedoek van Ferm Living een andere theedoek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mountain grijs theedoek, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 5704723556039
Afmetingen (b) 50 x (h) 70 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living theedoek
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Mountain theedoek grijs
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven