Ferm Living Tree Bomb mok zwart
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Tree Bomb mok zwart

Omschrijving

Dit is de Ferm Living Tree Bomb mok zwart.

Het wordt een feestelijke herfst, de plataan versiert zijn takken met vrolijke bolletjes. De Tree Bomb beker zwart van Ferm Living is klaar voor het najaar. Maar kan ieder seizoen. Het dessin is tijdloos en chique. En koffie of thee smaken uit deze porseleinen beker heerlijk. De Tree Bomb beker zwart houd je heerlijk omhanden. Hij is er ook met een dessin in goud met wit. 

Zoek je naast de Tree Bomb beker zwart van Ferm Living een andere beker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tree Bomb beker zwart, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 5704723553151
Afmetingen (h) 9 x (Ø) 8 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Porselein (aardewerk)
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living mokken
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Tree Bomb mok zwart

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven