Ferm Living Whale kussen 36x32
Binnen 1 week
 
€ 40
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Whale kussen 36x32

Omschrijving

Dit is de Ferm Livingn Whale kussen.

Een olijke blik en een vrolijke staart staan garant voor dikke waterpret, maar dan gelukkig wel op het droge. Het Whale kussen met een dubbelrol als knuffel van Ferm Living is een vriend voor altijd op de kinderkamer. Gelukkig is hij lang niet zo groot als een echte walvis, dan kun je tenminste heerlijk met hem knuffelen. De knuffel is zacht en heeft ronde vormen, dus ook als kussen is hij niet te weerstaan. Het Whale kussen annex knuffel is een aanwinst op de kinderkamer.

Het Whale kussen van Ferm Living is gemaakt van 100% katoen en wordt geleverd inclusief polyester vulling. Dit kussen heeft een breedte van 32 centimeter en een hoogte van 36 centimeter. Het kussen is alleen geschikt voor binnen en er zit een garantie op van 1 jaar.

Zoek je naast de Whale kussen en knuffel van Ferm Living een andere kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Whale kussen en knuffel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living kinderkussens, Ferm Living kussens, Ferm Living accessoires
Afmetingen (l) 36.00 x (b) 32.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Whale kussen 36x32
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven