Fermob onderhoudsproducten

De meubels van Fermob zijn er in vele verschillende kleuren. Want met buitenmeubilair durven mensen vaak een wat gewaagdere keuze te maken. Een opvallende kleur past goed tussen de gekleurde bloemen in de zomer en het zorgt ervoor dat er in de winter ook wat kleur is in de tuin. Wat denk je bijvoorbeeld van een gele tuinset in de witte sneeuw? Mocht het gebeuren dat een van je aluminium meubels door het vele gebruik een beschadiging in de verf oploopt, dan is dat toch zonde. Gelukkig zijn er daarom de Fermob onderhoudsproducten. Verfflesjes waarmee je de schade makkelijk kunt herstellen. Bestel de verf in de kleur van jouw beschadigde product, bijvoorbeeld de Touch Up pen Honey, en het meubel ziet er in een mum van tijd weer zo goed als nieuw uit.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Fermob gaat voor geluk op lange termijn

Dit Franse merk richt zich helemaal op het buitenleven. Niet zo gek, want dat is een belangrijk onderdeel van de Franse cultuur. Ze werken daarom met veel liefde en respect voor de natuur en vinden het belangrijk deze ook te beschermen. Vandaar dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is geworden van de werkwijze van dit merk. De kwaliteit van de producten hebben ze dan ook hoog in het vaandel staan. Want een product dat een lang leven leidt, is ook een vorm van duurzaamheid. Vandaar dat Fermob de Touch Up pen heeft ontwikkeld. Zo kun je ook zelf bijdragen aan de kwaliteit van je product en zal je er nog langer blij mee zijn.

Meubels lakken met de Fermob onderhoudsproducten

Wanneer er een kleine beschadiging is aan de verf van een van de producten van Fermob, is er geen man overboord. Je bestelt de Touch up pen in de juiste kleur, bijvoorbeeld de Touch Up pen Cactus, en de schade herstel je zo. Eerst neem je het oppervlak af met een schone doek, dan pak je het flesje en schud je hem goed voordat je het openmaakt. Strijk vervolgens het kwastje nog even langs de rand van het flesje om te zorgen dat er niet te veel verf op zit. Lak dan voorzichtig de beschadiging weer in de juiste kleur. Laat het 5 tot 10 minuten drogen en je stoel of tafel is weer zo goed als nieuw. Eigenlijk werkt de handeling net als met nagels lakken, maar dan met een makkelijker canvas. Een klusje van niks dus!

Fermob onderhoudsproducten bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob onderhoudsproducten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.