FÉST fauteuils

Met een FÉST fauteuil haal je pas een echte eyecatcher in huis. Door de zachte, ronde vormen nodigen de design fauteuils je uit om heerlijk diep weg te zakken. FÉST is ervan overtuigd dat een mooi interieur mensen blij kan maken en wij geven ze groot gelijk. In de FÉST Sinclair fauteuil kun je heerlijk relaxen in de zithoek en met de prachtige kleuren en stoffen en kun je deze helemaal laten matchen met je interieur. Zo kun je niet alleen de fauteuil uitzoeken die je mooi vindt, maar ook een stof of kleur waardoor de fauteuil volgens jou het best tot zijn recht komt. De FÉST Sinclair fauteuil heeft het allemaal. Welke design fauteuil is jouw favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Het eigenzinnige FÉST

FÉST wil graag dat je morgen nog steeds van de producten houdt die je vandaag in huis hebt. Maar dat doen ze wél op hun eigen manier, omdat ze overtuigd zijn dat dit de beste manier is. FÉST Amsterdam is in korte tijd uitgegroeid tot een ongekend populair designmerk en dat is niet voor niets. Het resultaat is een uitgebreide collectie van unieke accessoires en -meubels. En niet zomaar producten, maar échte eyecatchers die een aanvulling zijn voor je interieur. Het is goed om te weten dat alle designmeubelen en accessoires van FÉST binnen Europa worden geproduceerd. De meerderheid wordt zelfs in Nederland gemaakt. Hierdoor weet je zeker dat de beste kwaliteit krijgt én dat je nieuwe designmeubelen en accessoires op een duurzame manier en in de juiste omstandigheden worden geproduceerd.

Een design fauteuil van FÉST Amsterdam

Welke fauteuil je voorkeur ook heeft, één ding is zeker: FÉST helpt je graag om heerlijk te ontspannen. Onmisbaar in een interieur is toch wel een fijne design fauteuil. De FÉST Phoebe fauteuil is ontworpen door Sebastian Herkner en is een wel heel bijzonder gevormde fauteuil. Door de open vorm nodigt deze stoel je graag uit om even te gaan zitten. In deze kleine ronde fauteuil kun je helemaal tot rust komen en genieten van een fijn zitcomfort. Extra comfort nodig? Combineer deze fauteuil dan met de bijpassende Phoebe ottoman van FÉST Amsterdam. Maak je interieur compleet met één van de moderne fauteuils van het designmerk FÉST. Voor welke mooie fauteuil ga jij?

FÉST fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST fauteuils. Dat betekent dat wij elke FÉST fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke FÉST fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je FÉST fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.