FÉST

Het Nederlandse merk FÉST is alweer een aantal jaar geleden opgericht door Femke Furnée. We hebben het dan over het jaar 2013. Ze is niet alleen degene die dit merk heeft opgericht, maar ontwerpt er ook op los en komt met de mooiste ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de Frankie kandelaars. Het idee achter dit merk is voor veel mensen herkenbaar: ze is gek van design, maar vond de prijzen van die producten vaak erg hoog. Zo bedacht ze een merk op te richten met meubels, verlichting en woonaccessoires die voorzien zijn van een betaalbaar prijskaartje. De designproducten hebben wel iets weg van meubels van ruim een halve eeuw geleden en spelen ondertussen ook in op de Scandinavische eigenschappen. Wat dacht je van een houten eetkamerstoelen design? De FÉST Homerun stoel is toch een plaatje?

De FÉST Eve stoel en de FÉST Monday chair

De stoelen van FÉST kunnen bijvoorbeeld een plekje verdienen in jouw woonkamer, eetkamer of werkkamer. Bij de FÉST Eve eetkamerstoel staat kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. En dat ontdek je ook direct wanneer je erop plaatsneemt. Zo omhelst de leuning je rug, is hij voorzien van een heerlijk zitoppervlak en heeft hij een elegante uitstraling. Deze eetkamerstoel heeft een eenvoudig en tijdloos ontwerp en zit bovendien verrassend comfortabel. Ga je voor grijze stoffen eetkamerstoelen of beige stoffen eetkamerstoelen? Een stoel die er heel erg op lijkt, maar nog net wat meer inspeelt op comfort is de FÉST Monday Armchair stoel. Deze design eetkamerstoelen zijn voorzien van armleuningen zodat je ze lekker kunt laten rusten.

FÉST stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.