Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 45 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 45 producten Terug naar boven

Fins design van Finarte

Het verhaal achter Finarte begon in de jaren ’80 toen een Finse zakenman en een Finse kunstenares elkaar ontmoetten. De vonk sloeg over tussen de twee en besloten niet alleen als relationele partners door het leven te gaan, maar ook als zakelijke partners. Het koppel maakt sinds 1985 design vloerkleden onder de naam Finarte. De mooie vloerkleden reflecteren een balans tussen creativiteit, traditie en moderniteit. Finarte produceert en werkt zorgvuldig, zo wordt een groot deel van de design kleden handgemaakt. Een voorbeeld hiervan is het Keto vloerkleed. Dit luxe vloerkleed is handgemaakt in India. Daarnaast laat Finarte regelmatig Finse details terugkomen hun designs te inspireren op het Finse landschap en erfgoed. Fins design is minimalistisch en bijzonder, maar altijd stijlvol.

Een Finarte vloerkleed is duurzaam en handgeweven

Volgens Finarte zijn de beste materialen degene die al bestaan. Om hier gebruik van te kunnen maken is het nodig om te recyclen. Op dit moment wordt meer dan 60% van Finarte producten gemaakt van gerecycled materiaal. Dit betekent dat een duurzaam vloerkleed, zoals het Dyyni vloerkleed gemaakt is van 100% gerecycled katoen. Dit grafisch vloerkleed heeft daarnaast ook nog eens een bijzonder patroon die erg mooi staat in verschillende woonstijlen. Zoals Finarte aan recyclen doet, kun jij dat zelf ook. De handgeweven tapijten zijn bijvoorbeeld ook goed te gebruiken als wandtextiel. Door een design vloerkleed op verschillende manieren te (her)gebruiken maak je de Finarte producten nog duurzamer dan ze al zijn. Hulp nodig bij de keuze van een vloerkleed? Lees hier verschillende tips en adviezen!

Finarte bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Finarte. Dat betekent dat wij alle producten van Finarte kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tapis Petit en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Finarte veilig en vertrouwd online bestelt.