Persbericht - Amsterdam - 12 maart 2019

Flinders genomineerd voor de Shopping Awards Vakprijzen

Flinders is genomineerd voor de Shopping Awards Vakprijzen in de categorie Home & Living. Deze vakprijs beloont bedrijven die hoog scoren op kwaliteit van online activiteiten, kanalen op een juiste manier integreren en die het afgelopen jaar een bijzondere stap voorwaarts hebben gezet.

Woonwinkel Flinders heeft zich aangemeld op basis van een uitgebreide case die is ingezonden. Een vakjury van zes personen, waaronder Stephan Fellinger, Rupert Parker Brady en Walther Ploos van Amstel, zal beslissen wie de award in ontvangst mag nemen. Naast Flinders zijn Goossens en Wehkamp genomineerd. 

Twee weken voorafgaand aan de bekendmaking gaat Flinders een presentatie geven aan de vakjury om te beschrijven welke verbeteringen zijn doorgevoerd die een groei van meer dan 30% mogelijk hebben gemaakt. De awardwinnaar wordt donderdag 28 maart bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Shopping Awards in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dennis Wening zal de prijs dit jaar uitreiken.

Over Flinders

Flinders is een woonwinkel waar consumenten en bedrijven meer dan 36.000 designproducten kunnen vinden. Het is de missie van Flinders om design voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen. Flinders is in 2017 door het Financieele Dagblad genomineerd voor de FD Gazellen Awards als snelst groeiende bedrijf van Nederland en in 2018 is het bedrijf verkozen tot Logistieke Webshop van het Jaar. Bij het bedrijf werken momenteel 106 medewerkers.

- Einde persbericht -

Flinders BV | Geert-Jan Smits, CEO | Tel 06 - 81287566, geertjan.smits@flinders.nl
Flinders BV | Oscar Diele, COO | Tel 06 - 20446288, oscar.diele@flinders.nl
Website: https://www.flinders.nl/