Kartell Flip bijzettafel 80x42
2-3 weken
 
€ 708
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Kartell Flip bijzettafel 80x42

Omschrijving

De Kartell Flip bijzettafel is ontworpen door Antonio Citterio.

De Flip van Kartell is een handige hulp in het huishouden. Gebruik hem als serveerwagen of als bijzettafel. Dit hulpje is ook nog eens opvouwbaar en dus zo op te bergen. Met de Flip loopt alles op rolletjes!

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

Kartell brengt transparantie ook in de wereld van de serveerwagens: Flip, een opklapbare serveerwagen combineert transparante kunststoffen bladen met een metalen structuur. De bladen zijn niet aan elkaar vastgemaakt, bestaan uit polymetilmetacrylaat en hebben een oplopend profiel: een synthese van uiterste functionaliteit en esthetische verantwoording. Flip kan gebruikt worden als trolley, ideaal voor het aperitief en buffet, maar ook als praktisch opklapbaar bijtafeltje naast de sofa; wanneer hij opgeklapt is, neemt hij uiterst weinig plaats in en kan hij dus zeer gemakkelijk worden opgeborgen.   

Zoek je naast de Flip bijzettafel van Kartell een andere bijzettafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Flip bijzettafel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Chroom (metaal), PMMA (kunststof)
Herkomst Italië
Merk Kartell
Productsoort (filter) Kartell tafels
Ontwerper Antonio Citterio
Afmetingen (l) 80.00 x (b) 42.00 x (h) 72.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Kartell Flip bijzettafel 80x42
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven