Naar boven

Actie: Lampadina tafellamp LED cadeau bij € 500 of meer aan Flos

Bij besteding van € 500 of meer aan producten van Flos ontvang je tijdelijk de Lampadina tafellamp LED in de kleur zwart t.w.v. € 110 cadeau. De tafellamp wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen zolang de voorraad strekt.

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Stijlvolle Flos Archimoon tafellampen

Naast de Archimoon K tafellamp heb je de keuze uit nog een prachtig exemplaar: de Flos Archimoon Soft tafellamp. Deze lamp wordt ook wel het zusje genoemd. Niet heel gek, want ze lijken ontzettend veel op elkaar. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor deze lamp? In je slaapkamer, op je werkplek of in je woonkamer bijvoorbeeld. Het voordeel is dat je deze lamp eigenlijk overal wel een mooi plekje kunt geven. De kabel heeft een lengte van 203 centimeter waardoor je hem eenvoudig even neerzet op de plek die jij voor ogen hebt. De welbekende ontwerper Philippe Starck is verantwoordelijk voor deze tafellampen uit de Flos Archimoon collectie.

Flos Archimoon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Archimoon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.